2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کلا وسیله ای که کارمو راه بندازه برام اوکی،مهم نیس آیفون باشه یا سامسونگ. اون موقعی‌که من آیفون د ...

بحث کلاس نیس که شما دنبال اینی خیلی آره …

گوشی من خیلی قیمتش باشه ۲۸ هست و قیییییمتی نیست ک ادم بخواد بقول شما کلاس بزاره ، دو دست لباس بخری پوچ شده رفته . 

نظر خواست استارتر شما هم سامسونگ رو خیلی بردی بالا زدی توی سر ایفون و خواستی بگی هیشکی راضی نیست منم اومدم مثل شما و بقیه نظر خودمو دادم 

بهاینکه یه گوشی بنظر شما کلاس گذاشتن داره ک خب .. دیگه بحثی نیست باهاتون 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
یه سوال دیگه اینکه میگن سری های جدید که میان دیگه اون قبلیا پشتیبانی نمیشن و برنانه هاشون کار نمیکنن ...

کاملا متوجه نشدم منظورتو

اما اگه گوشیو میگی مال من خب جزو قدیمی هاشه هنوز کار میکنه 

بروز رسانیش هم مال من ۳ تا عقبه هنوز بروزش نکردم و داره کار میکنه برام 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
کاملا متوجه نشدم منظورتواما اگه گوشیو میگی مال من خب جزو قدیمی هاشه هنوز کار میکنه بروز رسانیش هم ما ...

درسته میگن سری های جدید که هی میاد مثل ۱۵ ۱۶ 

این قبلیا دیگه امل برنامه هاش پشتیبانی نمیکنن و کار نمیکنه 

ما آیفونی ها خیلی غیرت داریم🤣🤣 همکارم میخواست گوشیم از دستش بیفته قلبم ریخت زد زیر خنده که چیه انق ...

برای من صدباررر افتاده هیچیش نمیشه تازه ی سون داشتم هشت سال برام کار کرد

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻