2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان اره ولی وقتی برسه به ۸ من خودم به شخصه نمیخرم

چند سال پیش که طلا گرمی ۴۰ هزار تومن بود بهتون میگفتن میشه گرمی ۵ میلیون هم میگفتید قطعا نمیخرم ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من میخام یه جفت گوشواره بخرم نمیدونم الان بخرم یا هفته بعد

ببین برای گرمای پایین خیلی فرق نمیکنه.

ولی اینی ک قاطعانه اسی میگه انقدر بالا میره باور نکن ..

من خودم کمه کمه ده تا طلا فروش میشناسم که شغل پدریشون همین بوده .همشون میگن راجع ب طلا هچ وقت نمیشه گفت کدچقدر میره بالا

باورت نمیشه من سه شنبه بازار بودم راسته ی طلا فروشا همهمه بود اخه روز مادرم رد شده بود نمیدونم تو مغ ...

میدونی طلا نرخ جهانی داره ،ولی تو ایران متاسفانه شامل این موضوع نمیشه ،قیمت هر کی به هرکی و براساس خرید مردمه،عرضه تقاضا،هرچی تقاضا بیشتر عرضه هم با قیمت بالا بیشتر 

دیدی چقد گناه دارن

البته اینم بده ها... هر کشوری باید طوری مدیریت کنه که درصد تورمش ۳,۴ درصد باشه تا تولید کننده آسیب نبینه. فکر کن این دفعه هیچی دلت نمیخواد بخری چون فردا ارزون تر میشه🤣خوش به حالشون . ای خدا یعنی واسه ما هم میشه

ببین برای گرمای پایین خیلی فرق نمیکنه.ولی اینی ک قاطعانه اسی میگه انقدر بالا میره باور نکن ..من خودم ...

اره دقیقا هیچوقت نمیشه گفت حالا موندم چی کنم 

اره برای گرم پایین فرق نمیکنه ولی برای ماها ۵۰۰ تومنم ۵۰۰ تومنه 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

تا گرون نشده نفری یدونه بردارید به همه برسه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...