اوف پس چرا به ما میگن میگن تو مشکل داری آدم باید با همه تعامل داشته باشه تو افسرده ای
تعامل با کارایی که اونا میگن فرق داره ،میتونی با آدمای موفق تعامل داشته باشی و از بودن با اونها به درجات بالای عقلانی ، شعور و علم برسی، ته همه این دوستیهای بی پایه آبروریزی و بی بندوبار یه شک نکن
#من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واقعا که حق میگین شما ولی اونا نمیفهمن من میگفتم خوانوادم نمیزارن هشت شب بعد بیرون باشم دوستم میخ ...
بزار اونا با این کارا خوش باشند ،بتو ام بگن اومل و ترسو ... چند سبا دیگه که تو میشی ی آدم بدرد بخور و اونا میشن انگل جامعه میفهمن کجای کارشون اشتباه بوده
#من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
تو باید به خودت افتخار کنی که در این جامعه داری پاک و درخشنده زندگی میکنی
قسمت تو خداوند کنار گذاشته تا در زمان بنده درست سهمت باشه سعی کن از خودت خوب مراقبت کنی
نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»