2777
2789
عنوان

شوهرم خوب خرج میکنه برای خونه خوب خرید میکنه ولییییب

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 38 پست
حق داری اینایی که میگن حساس شدی و ... درکت نکردن مگر نه منت گذاشتن خیلی حس بدیه

آره هم باباش هم خودش اهل منت گذاشتنن

مامانمم میگه شوهرت این حرفاش بده

تازه مامانم میگه طلاق بگیر. رزق و روزی تو دست این آدم بی.شعور نیست دست خداست

توکل به خدا🌿
دنبال تشکر و قدرشناسی ازته وقتی ازین حرفا میزنه بگو دست گلت درد نکنه واسه فراهم کردم همسون

بیشتر مردا فقط جلوی زنشون زبانشون درازه همین کارا رو واسه مادر خواهرشون بی منت انجام میدن

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما کوفتتون نمیشه؟

نه بابا،بیشتر لجش رو در میارم میگم اره خیلی گرسنمه فکر نکنم به این سرعت هم سیر بشم انقدر ماشاالله دست پختم خوبه،یا آجیل رو میگم اره خیلی دوست دارم خوشحالم ک فهمیدی به خوردنم ادامه میدم همه اینارم با خنده میگم چند بار ببینه این مدلی جواب میدی دیگه نمیگه

آره هم باباش هم خودش اهل منت گذاشتننمامانمم میگه شوهرت این حرفاش بدهتازه مامانم میگه طلاق بگیر. رزق ...

طلاق که نگیر ولی حتما مشاوره برو.دو کیلو میوه بخره یکیش خراب بشه ولت نمیکنه 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
چقدر حساسی عزیزم باشوخی ردش کن.من باشم میگم مال همسرم میخورم نوش جونم گوشت بشه به تنم با شوخی

آره حساس هستم قبول دارم من یه HSP هستم که

شوهرمم خوب میدونه من حساسم. فکر میکنم از عمد میگه که کوفتم بشه وگرنه اگر دوستم داشت روی مخم نمیرفت

توکل به خدا🌿
مامانت چه عاقله 😍 حتما مشکلات دیگه ای هم هست سر این فقط نمیگه که تحمل ادم منت بزار خیلییی سخته پشت ...

اره مامانم از این لحن حرف زدن خیلی لجش میگیره

منت گذاشتن توی وجود مامانم نیست اصلا و ابدا

توکل به خدا🌿
آره حساس هستم قبول دارم من یه HSP هستم کهشوهرمم خوب میدونه من حساسم. فکر میکنم از عمد میگه که کوفتم ...

قرار نیست کسی باب دل ما رفتار کنه زندگی خیلی بی رحمه.بازم میگم با شوخی ردش کن واکنش بدی اکثر آقایون بدتر رفتار میکنن

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان