2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ چیزا.

عروسی داداش باشه و قر ندی؟

به زنش هم ربط نداره بخواد پولدار باشه یا فقیر.

مهم اینه عروس ماست

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

وای خدا به چه چیز هوایی فکر می کنید ..

ترو خدا این ها رو حتی نزدیک دهنتون هم نکنین ...

دستگاه شادی سنجم بهشون وصل کنین و دقیق بگه شاد ترن هم نباید بهش فکر کنین 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

چ چیزا.عروسی داداش باشه و قر ندی؟به زنش هم ربط نداره بخواد پولدار باشه یا فقیر.مهم اینه عروس ماست

اره

خانواده همسر من واسه عروسی من نه لباس خریدن نه زیاد خوشحالی و رقص کردن

البته گفتم اون بالا کلا ادمای بی احساسین

ارهخانواده همسر من واسه عروسی من نه لباس خریدن نه زیاد خوشحالی و رقص کردنالبته گفتم اون بالا کلا ادم ...

واقعا درک نمیکنم این آدمارو 

دلیل کارشون چی بود

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
واقعا درک نمیکنم این آدمارو دلیل کارشون چی بود

میگم کلا ادمای بی احساسین اصلا برای مراسمات ذوق نمیکنن

نه شب یلدایی نه عیدی هیچی

حتی میگفتن ما هیچ جشنی برا پسرمون نمیگیریم و متاسفانه همین شد تمام هزینه ها رو پدرم و همسرم دادن

اصلا در قید و بند مثلا روز مادر روز پدر کادو

تولد 

اینا اصلا نیستن اهل دورهمی مهمونی و اینام نیستن

اصلا هم سالی یبارهم مارو نبینن دلتنگ نمیشن 

جاریم۱۲ سال زودتر از من عروسی کرد ولی خانواده شوهرم اون اول میگفتن فلانی داشت دق میکرد از حسادت وقتی شما بله دادین چون خیلی خوشحال بودن خانواده شوهرم 

ظاهرا اصلا هم نمیتونسته نشون نده اینا هم پشت سرش بهش میخندیدن و مسخره ش میکردن😐😐

هنوزهم میگن ...

چ چیزا.عروسی داداش باشه و قر ندی؟به زنش هم ربط نداره بخواد پولدار باشه یا فقیر.مهم اینه عروس ماست

ولی خانواده شوهرم علنا میگن برای ازدواج برادرشوهر بزرگم خوشحال نبودن با اینکه فامیل نزدیک بوده عقیده دارن برادرشون حروم شده ولی خداییش عروسی من خیلی خوشحال بودن ربطی به پولداری وبی پولی نداره فکر کنم عروس باید به دل خانواده شوهر بشینه.هر چند وضع مالی ما بهتر از خانواده ی جاریم بود

جاری ندارم

برای من جشن عروسی نگرفتن کادو عروسی ندادن تازه سر یه موضوع الکی با مامانم دعوا راه انداختن

ما فقط رفتیم کربلا و یه ولیمه دادیم 

از موقع عروسیمون که 8 سال پیش بود همیشه میگن شما کار خوبی کردین که عروسی نگرفتید عروسی و مجلس چه دردی میخوره مسخره بازیه

الان خواهرشوهر اخری عقد کردن میخوان براش عقد کنون بگیرن تمام تلاششون رو میکنن که همه چی بهترین انجام بشه بهترين تالار شهر گرونتریین آرایشگاه و لباس تازه خانواده عروس هستن به فکر طلاو کادو در حالی که رسم نداشتن!!!! خلاصه که سنگ. تموم گذاشتن

من هم به روی خودم نمیارم چیزی نمیگم ولی دلم برای خودم میسوزه که چقدر اون زمان مسخره شدم منی که تک دختر بودم و هیچ کس فکر نمکرد ما به اینا جواب مثیت بدیم

جاری ندارمبرای من جشن عروسی نگرفتن کادو عروسی ندادن تازه سر یه موضوع الکی با مامانم دعوا راه انداختن ...

من هم نظرم این است ، اگه خانواده ای معتقد به ساده زیستی هست کلا باید برای تمام بچه هاش ساده زیستی را رعایت کنه

اگه پسرشون نداره صادقانه بگه  نداره  نگن ما از مراسم و ولخرجی خوشمون نمیاد 

زیاد دیدم من برای یک بچه کاری نمی کنن

برای بعدی کلی شادی و جشن و بزن و برقص و پایکوبی 

بعد میگن ما نکردیم  طرف اونا دوست داشتن برای بچه شون شادی کنن

ما فقط شرکت کردیم

ولی خانواده شوهرم علنا میگن برای ازدواج برادرشوهر بزرگم خوشحال نبودن با اینکه فامیل نزدیک بوده عقیده ...

چه قدر بد  

مردی باید با زنی زیر یک سقف زندگی کنه 

بعد اطرافیان اول ازدواج با همین مراسم  خشم خودشون را نشون میدن و همون روز اول زوج را بدون شادی بدرقه می کنند

به نظرم اصلا درست نیست 

من هم نظرم این است ، اگه خانواده ای معتقد به ساده زیستی هست کلا باید برای تمام بچه هاش ساده زیستی را ...

خیر سرشون تک پسره 

الان خرجهای میکنن برای دخترشون که نصفش رو برای من میخواستن بکنن دق میکردن تازه رسم و فکر خانوادگی شون اینه که برای دختر لازم نيست زیاد خرج کنن