2777
2789
عنوان

دوست پسرم میگه همه دوستام دارن چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 63 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من ادم مذهبی و سنتی ای نیستم به هیچ وجه

ولی بنظرم رابطه قبل از ازدواج تو این مملکت به ضرر دختره

هنوز فرهنگ خیلی چیزا جا نیفتاده یه وقت گول پسرارو نخور .جدا از ایناتو باید از سلامت طرف مقابل مطمئن بشی

حتی همون بوس میتونه یه بیماری هایی رو منتقل کنه پس حساب شده جلو برو اگه پسر خوبیه واقعا با ازدواج به دستش بیار نه با بغل و بوس و رابطه موقت

اسی داره مقدمه چینی میکنه که به چیزی که میخواد برسه

منم دقیقا همچین شرایطی برام پیش اومد طرف هی حرفشو میزد و میگفت همه انجام میدن و .. 

ولی من قبول نکردم 

آخرشم به خاطر همین گفت من نمیتونم ادامه بدم و کات کردیم

اسی داره مقدمه چینی میکنه که به چیزی که میخواد برسهمنم دقیقا همچین شرایطی برام پیش اومد طرف هی حرفشو ...

خب کات کنه

من اصلاااا جلوشو نمیگیرم

به هیچ عنوان

بره باکسی ک مثل خودشه

بهش بگو طرف برای اینکه به اون برسه کلی خرج میکنه و عروسی میگیره من بی ارزش نیستم مثل بقیه....

این خیلی خوبه چون حیا و اصالت یک دخترو نمیشه مثل جواب بقیه کاربرا با پول در یه سطح سنجید و جواب داد اما تلاش و تعهدو میشه

اسی داره مقدمه چینی میکنه که به چیزی که میخواد برسهمنم دقیقا همچین شرایطی برام پیش اومد طرف هی حرفشو ...

یا بی محلی میکنن یا شروع میکنن عیب گذاشتن یا دعوای فرضی راه میندازن