2777
2789

بیاین خاطره های به یاد موندنی زمان دانشجویی تون و بگین🤣😍

من خودم ترم یکم چندان تجربه ای ندارم 

شاید بعضی حرفاتون باعث شد درس بگیرم 😜

بیشتر خوشگذرونی کن بیشتر بپیچون درس همیشه هست🦦

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *                                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش همیشه برعکس این جمله و شنیدم 😂🙏🏻🩷

دروغ میگن😂

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *                                

الان فقط این یادمه

یه همکلاسی داشتم مینالید از رشتمون

و  کلا تخصص گیاه بود

از در خوابگاه تا کلاسا خیلیییی راه بود و این مسیر پر از گل و گیاه و درخت 

کنار هر درختی شروع میکرد به اطلاعات دادن که فلان گیاه برای اینکار خوبه میتونین فلان چیز باهاش درست کنین و ..

گیاهایی که واقعا ماها نمیشناختیم😅

یه روز بهش گفتم سراغ رشته اشتباهی اومدی باید میرفتی کشاورزی با این حجم علاقه

هرچی دوست داری بگو

موردی بخوام بگم زیاده ولی اینو از من داشته باش که خیلیا اون چیزی رو که در مورد خودت بگی باور می‌کنن. مثلا دوستم یه بار گفته بود من انقدر مسیریابیم ضعیفه که میرم بیرون به خودم نخ میبیندم و بقیه باور کرده بودن!

یه روز با یکی از استادامون خیلی بحث کردم خیلیا

آخرشم استادمون گفت حق با شماست دید حرفای من منطقی تره

یکی از دوستام‌ اون روز غیبت داشت

فرداش بچه ها داشتن داستان براش تعریف میکردن

گفتن فلانی نبودی کم مونده بود سارا (اسمم) کمربندشُ دربیاره استادُ بزنه😂