2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عرق خوردن عین نجاسته اگه واسه شما عادیه واسه جامعه نیست خدا رو شکر

اولا ادب داشته باشید و در مورد من قضاوت نکنید، اگر دیندار هستید که میدونید تهمت زدن چه گناه بزرگیه

بعدم مگه این اصلش نیست که کسی هم مرتکب گناه شد در خفا ارشادش کنن؟ این خانوم فامیلشه خبردار شده شما ببین دیگه کیا خبر دارن

حیثیت و شرف طرفو بردن بعد میگن اهل نیست

خب شمام که انتشارش میدین اهل نیستین

تو سایت کسی اون شخصو نمیشناسه. ولی تو فامیل که میشناسن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منبع بیار ک عین نجاسته؟؟؟کحای قران گفته؟؟؟مشتاقم بدونم

مثل اینکه ثوابم داره و ما خبر نداریم🙄والا تو خود کشورای دیگه هم مشروب اینطوری قابل دفاع نیست😏

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
اولا ادب داشته باشید و در مورد من قضاوت نکنید، اگر دیندار هستید که میدونید تهمت زدن چه گناه بزرگیهبع ...

الان شما ایشونو میشناسی؟ فهمیدی کیه؟ آبروش برای چی بره؟

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
مثل اینکه ثوابم داره و ما خبر نداریم🙄والا تو خود کشورای دیگه هم مشروب اینطوری قابل دفاع نیست😏

من از ثوابش نگفتم.میگم منبع بیار .

درضمن کمی مودبانه تر اطهار نظر کنید 

الان شما ایشونو میشناسی؟ فهمیدی کیه؟ آبروش برای چی بره؟

من همینو دقیقا توی پیامم ذکر کردم که ما نمیشناسیم ولی فامیلاش میشناسنش

اصل پیامم هم همین بود که چرا حالا یه خطایی میکنه یکی دارید همه رو خبردار میکنید

شما یهو اومدی گفتی آره عین نجاسته برای تو عادیه، برا جامعه نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کجای پیامش گفت همه رو خبر دار کردن؟

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑