2777
2789
ببین عزیزم هر چهارشنبه حتما ۱۰ سانت موهات کوتاه کن موهات بباف وقتی هم میبافی پایین موهات اصلا باز نز ...

چرا چهارشنبه ؟؟ ده سانت خیلی زیاده دلشو ندارم 😅ینی تا پایین پایین ببافم ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم هر چهارشنبه حتما ۱۰ سانت موهات کوتاه کن موهات بباف وقتی هم میبافی پایین موهات اصلا باز نز ...

چجوری باز نزاره؟

می‌دونم نباید خسته شد؛می‌دونم نباید بُرید؛می‌دونم زندگی ادامه داره؛فقط دلم می‌خواست یه وقتایی، یه جایی، یه گوشه‌ای وایسم بگم خسته‌امو یکی بفهمه چی میگم.نه که فقط بشنوه‌..!
اسی موهای من تا کمرم بود همه گفتن نزن پشیمون میشی ولی باور کن ۲ساله کوتاه میکنم تا گوشم اصلا و ابدا ...

نه پشیمون ک نمیشم چون تا حالا کوتاه نکردم میخام ببینم اصلا بهم میاد

😂😂پس پشیمون نشدی

نههه تازه یه نفس راحت می کشم

البته اینم بگم بعضی وقتا دلم میخواد موهام بلند بوپ ولی فقط در حد فکزه هیچ‌وقت به مرحله ی عمل نرسید

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم...