2777
2789
عنوان

اگر عشقتون

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 31 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دبگه نمیتونم،، ولی از تاوان میترسم💔

میدونی اگه باهاش بری زیر ی سقف و اخلاقش از الانی که خست بدترشه قراره بدتر تاوان بدی؟

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

اره اینو میدونماگر نرم و بازم تاوان بدم جی🥺

خب عزیزم این آقا اگه بگیر بود اینقدر طولش نمیداد 

این طول کشیدنا چندان جالب از آب در نمیاد

دوستش داری؟

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

خب عزیزم این آقا اگه بگیر بود اینقدر طولش نمیداد این طول کشیدنا چندان جالب از آب در نمیاددوستش داری؟

ببین سنمون کم بود، من۱۴ اون۱۹،، قصدمون جدی، خانواده ها میدونن،،، اره دوسش دارم،، ولی اخلاقش،، من کات کردم،، فقط میترسم🥲

🦋🌱
ببین سنمون کم بود، من۱۴ اون۱۹،، قصدمون جدی، خانواده ها میدونن،،، اره دوسش دارم،، ولی اخلاقش،، من کات ...

عزیزم 

یعنی اخلاقش هیچجوره تغییر نمیکنه؟

وقتی خانوادها درجریان بودن و همو دوست دارین 

چندسالم آشنایی دارین کاش به کات کردنتون ختم نمیشد 

از جداییتون ناراحته خیلی؟خودت چی

ن تغییر نمیکنه، فرصت زیاد دادماره کاش نمیشداره معلومه ناراحتیم

الهییی ناراحت شدم براتون این حقتون نبود 

وقتی چاره ای نیست پس باید قیدشو زد دیگه 

حق داری