2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 103 پست
مرسی انجام میدم❤️🌸

انشاءالله خدا شما و همه ی عزیزان رو و من رو مورد لطف قرار بده و همه و مخصوصا شما حاجت قلبیتو خییییلی زوووود بگیری به بهترین شکل ممکن 😍یه نذر ذکر یا علی هم هست ک ۱۴۰۰۰ تاس میگن خیلی حاجت میده یجا باید بشینی و بدون اینکه با کسی صحبت کنی یکجا بگی ،قربون امام علی برم امکان نداره وساطتت نکنه پیش خدا❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از امام رضا معجزه دیدم و تا عمر دارم خادمشم 

ضمنِ این کِ تا بِ حال نشده تو کاری گیر کنم نامِ مبارکِ قمرِ بنی هاشم و ببرم و کارم حل نشه چون میگن وقتی بِ قمرِ بنی هاشم متصل بشی خداوند شرمنده میشه کِ بِ حرمتِ این بزرگوار نخواد حاجتت رو بده...من کِ همیشه جواب گرفتم

ارهههه اینم عالیهههه عالییییی وایییی من معجزشو دیدم کاش قسمت بشه بازم بتونم بخونم

عزیزم تجربه شما چیه؟!

من دوستم یکسال مداوم هروقت میتونست میخوند برای ازدواج

الان حتی رنگ ریش و رنگ چشم شوهرش همونی بود که تو قنوت نماز وترش از خدا خواسته بود 

ماشاءالله شوهرش واقعا عالیه از لحاظ مالی هم خیلییی غنی هستند 

من خودم برای اینکه عشقم بهم علاقه مند بشه و شد چندبار خوندم !

حالا میخوام بخونم برای ازدواجم با همونی که دوستش دارم

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

چی رو دوستتون میخونده؟

نماز شب عزیزم 

توی قنوت نماز وترش همسر ایده الش رو میگفته و دقیقا هم همسرش جز به جز همونی بود که تو نماز شب از خواسته بود 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

عزیزم تجربه شما چیه؟!من دوستم یکسال مداوم هروقت میتونست میخوند برای ازدواجالان حتی رنگ ریش و رنگ چشم ...

من خیلی راستش حاجت گرفتم ازش 

مثلا یکی تو عشق شدیدی نسبت به یکی بود و جفتشون متاهل بودن و این خانم حسادت و خشم داشت نسبت به اون اقا در به در دنبال دعا نویس بود که زندگیه اقا رو ببنده چون برای این وقت نمیزاشت 

راستش من بدون اینکه بهش بگم براش نماز شب‌ خوندم و از خدا خواستم نجاتش بده خدا هم قربونش برم رومو زمین ننداخت ،فرداش این خانم بهم زنگ زد و گفت نمیدونم چم شده اصلا حالم یهو از اون اقا بهم خورده دیگه کاری به کارش ندارم 😃😍

عزیزم تجربه شما چیه؟!من دوستم یکسال مداوم هروقت میتونست میخوند برای ازدواجالان حتی رنگ ریش و رنگ چشم ...

یا اینکه یه خانمی میخواست از همسرش با شرایط خاصی جدا بشه ولی خیلی محال بود براش منم تو نماز شبم یادش میوفتادمو چند شبی براش دعا کردم ک اگه به صلاحشه این اتفاق همونجور ک میخاد براش بیوفته شاید یکی دو هفته بعد دقیقا همونطور م میخواست شد اینم یکی دیگه از معجزه های نماز شب ،یا چند نفر دیگه با مشکلات دیگه ک براشون دعا میکردم خوابم رو‌میدیدن که دعام در حقشون مستجاب شده شکر خدا 

برام دعا کن بازم سعادتش نصیبم بشه 

من خیلی راستش حاجت گرفتم ازش مثلا یکی تو عشق شدیدی نسبت به یکی بود و جفتشون متاهل بودن و این خانم حس ...

وااای عزیزم چقدر خوب خدا چقدر دوستت داره 

میتونم درخواست دوستی بهتون بدم ؟!🥺🤍

یا اینکه یه خانمی میخواست از همسرش با شرایط خاصی جدا بشه ولی خیلی محال بود براش منم تو نماز شبم یادش ...

عزیزم خواهش میکنم من رو پای نماز شب هات دعا کن منم دعات میکنممم 

بهت درخواست دوستی دادم لطفا قبول کن🥺🤍

وااای عزیزم چقدر خوب خدا چقدر دوستت داره میتونم درخواست دوستی بهتون بدم ؟!🥺🤍

خدا ک همه رو‌دوست داره عزیزم دعا در حق همدیگه زودتر اجابت میشه تا در حق خودمون ،همیشه اول دیگرانو دعا کنیم بعد خودمون رو 

عزیزم خواهش میکنم من رو پای نماز شب هات دعا کن منم دعات میکنممم بهت درخواست دوستی دادم لطفا قبول کن� ...

درخواست برام نیومده عزیزم چشم اسمتون رو بگید هر وقت خوندم دعاتون میکنم حتما خدا نصیبم کنه انشاءالله بازم  ،من ک خاک پای شمام عزیزم و بنده ی روسیاه خدا ،برای من هم دعا کنید لطفا