2777
2789
عنوان

بزرگترین ترس زندگیت

66 بازدید | 7 پست

بزرگترین ترس زندگیم از دست دادن خونوادمه اختلاف سنیشون با من کمه من ۳۰سالمه مامانم ۴۵ سال بابام ۵۴سال  

یه خواهرم دارم که دوسال از خودم کوچیکتره برادر ندارم 

بیشترین وابستگی رو به مادرم دارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزرگترین ترسم  اینه ک ب ارزوهام نرسم و بمیرم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اینکه زیاد عمر کنم و پیر بشم و اینکه دیگه هیچی خوشحالم نکنه تا چند ساله اینده

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

چجوری میتونی وابسته باشی. من از خانوادم فراریم. دوران مجردی هرکاری کردم برم پیش دوستام زندگی کنم یا شهر دیگه زندگی کنم ک فقط خانوادمو نبینم . نشد . اخرشم با یه بدبختو بیچاره شوهرکردم ک مجبورشدیم طبقه بالای پدرم بشینیم. ک هرروز مجبورم قیافه پراز انرژی منفیه مادرپدرمو ببینم.

و حمالیشونم بکنمو اخرشم یه روز خالم بهم گفت ک چه بدیایی مادرم ازمن ب اونا گفته.

مادرم همیشه ازطرف مادرش له شده براهمین منی ک بچه بزرگمو ۴۵ سالم رو پیش خاهربرادرام له میکرد و میکنه . براهمین ازشون متنفرم ازهمشون. الان از صبح خونه خودمم بااینکه مادرم خونش تنهاس پامو نذاشتم خونش ازبس از خاهربرادرام بدی میگه از بس انرژی منفیه . از بس ناله میکنه.