2777
2789
عنوان

4تومن داشتم میخواستم طلای ریز بگیرم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 30 پست
خیلی گرونه لعنتی. ولی من گوشواره میخی پرسیدم 3 و خورده ای داشت از اونا بگیر

گوشواره میخی دارم، دلم انگشتر کارتیه میخواد ولی فکر نکنم بتونم بخرم

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
۵/۱٠٠تومن

اوه اوه چه خبره 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه اپلیکیشن ایرانیهمشابهش هم زیاد هست خودتون تحقیق کنید ببینید کدوم بهتره آنلاین طلا میخرید هر وقتم ...

مث بورسه اره؟

ینی طلا میخری ولی اصل طلا دستت نیست فقط یچیز قراردادیه توی یه سایت؟

گوشواره میخی دارم، دلم انگشتر کارتیه میخواد ولی فکر نکنم بتونم بخرم

انگشتر کارتیه خیلی سبک هم هست

دوستم چند روز پیش دوتا خریده بود ۱۰ تومن

اگر بتونی یه تومن‌دیگه جور کنی شاید بتونی بخری 

خودت خرید کردی؟اسم دقیق سایته چیه؟۵ تومن دارم برم بخرم ازش

آره من ۲۴۰ هزار خریدم شد ۲۴۲ هزار 😂😂

تو مایکت یا بازار سرچ کن میلی یه عکس آبی داره با m زرد

برنامه های مشابه هم داره تحقیق کن ببین این بهتره یا چیزای دیگه