2777
2789
اخه تو بچه دار نشدن من چی میبینه متولد ۷۱ دارم پیرمیشم دیگه

امیدوارم خدا دامنتو سبز کنه و سرباز آقا امام زمان بشه توسل کن به خانوم ام البنین خودشون باب الحوائج نیست ولی پسر بینظیرشون باب الحوائجه و معروفه به ادب روی مادر رو زمین نمیندازه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۳۳ سالم هم تموم شده بود و همچنان مجرد بودم با خواستگارایی که جور نمیشد 

ولی بالاخره خدا خواست و ازدواج خوبی کردم تو ۳۴ سالگی

گاهی هنوز باورم نمیشه چون مطمئن بودم یا مجرد میمونم یا مجبور میشم با یکی که به دلم نیست ازدواج کنم ولی خدا لطفش را در حقم تمام کرد

سختی ها واسه تکامل ما لازمه عزیزم در هر صورت اگه شاکر خدا باشیم بندگی کردیم اهن برای اینکه فولاد بشه ...

مرسی عزیزدلم واقعا یسری حرفا انگار ک پیغامیه از طرف خدا

اسم کاربری همینطوری ثبت شده
الان یه آرزو دارم در حد معجزه .میدونم اتفاق بیفته قطعا قطعا معجزه هست .خدایا همچنان امیدوارم به معجز ...

آغوش خدا همیشه پناهه امنه ما خودمون به خدا پشت میکنیم ان شاء الله به آرزوت برسی و از خوشحالی اشک شوق بریزی و خدا میبینه این روزا رو به وقتش بهترین ها رو سر راهت قرار میده فقط صبور باش و شکن نکن

چند سال پیش از نظر خودم خونه خریدن اون این خیابون واین متراژ برام ارزو بود ولی خداروشکر شد

خدا دستش بازه ماییم که خدارو محدود کردیم فک میکنیم نمیشه هرچی که بخوایم میشه به وقتش ینی ما به خدا میگیم خونه میخایم ولی تو دلمون میگیم نمیشه ینی خدارو در حد یه خونه هم قبول نداریم...

میشه لینک کانالاشون رو بذارید خیلی نیاز دارم

دکتر سعید عزیزی

✅️ کانال رسمی و نشر مطالب دکتر #سعید_عزیزی

☑دکترای ادیان و عرفان

☑️حافظ قرآن کریم

☑️کارشناس سبک زندگی 

☑️مشاور خانواده و تربیتی 

☑️کارشناس صدا و سیما

☎ ️هماهنگی برنامه ها: 

09927024749

📲 هماهنگی مشاوره: 

09940499233️  

💻 ارتباط با ادمین: 

🆔 @ZS6863

https://eitaa.com/drsaeedazizi

میشه لینک کانالاشون رو بذارید خیلی نیاز دارم

استاد محمد شجاعی

گروه رسانه منتظر 

رسانه رسمی استاد محمد شجاعی

استاد و پژوهشگر بین‌المللی «انسان شناسی الهی»

👤 پشتیبان

@poshtiban_pasokhgoo

📞 روابط عمومی

۰۲۱۵۵۹۶۱۴۱۲

۰۲۱۵۵۹۰۸۰۳۸

🌐 سایت

montazer.ir

📢 جهان خبر

@jahan_khabar 

📥 آرشیو مباحث

@archive_ostad_shojae

https://eitaa.com/ostad_shojae

دکتر سعید عزیزی✅️ کانال رسمی و نشر مطالب دکتر #سعید_عزیزی☑دکترای ادیان و عرفان☑️حافظ قرآن کریم☑️کارش ...

پیدا کردم مهربون 

مرسی

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩