2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جسارت نباشه بچه هاتون چی میخان که در توانتون نیس بخرین؟

هرچقدر هم گرونی باشه تحریم باشه مگه روزی رسان تو و بچه هاتو فراموش کرده اصلا حسرت نخور بچه باید سختی بکشه وگرن پرو پر توقع میشه 

چشم عزیزم.پول توجیبی مثلا۵۰میدم میرن چیپس وپفک می‌خرن

بگو از چیپس و پفکتون کم کنین هدفون بخرین یا چیزی که واجب تره و به رشد فکریشون کمک میکنه بعدشم به آقامون امام زمان بگین تربیت بچه هام باشما خودت تربیتشون کن ...

۱۰و۱۲

از الان هم بهشون بگو تا دبیرستان از گوشی خبری نیس خیلی هم جدی الان بچن دلشون میخاد گوشی از زندگی میندازه مریض میکنه بچه رو چندسال دیگه که چشمش ضعیف شد و پرخاشگر شد افسرده شد بر میگرده بهت میگه من نمیفهمیدم تو چرا جلومو نگرفتی اصلا نخری براشون 

هرروزگریه واعصاب خوردکنی دارم.میگن همه دوستام دارن.دوساعت گریه میکنه.

خب گوشی خودتو بده ولی کم زیاد نه که عادت کنه ماخودمون مگه بچگیمون همه چی داشتیم نه بابا وقتی میدونی براش ضرر داره خودشم یه روزی میفهمه نمیدونم والا 

پس چرابعضیهاازگشنگی میمیرن.مگه خدااوناروفراموش کرده؟این برام سواله

الان توقضیه غزه هم ما داریم امتحان میشیم هم اونا اونا دارن با صبرشون امتحان میشن این سنت خداست جامعه اسلامی خوابه باید بیداربشه بیداری اسلامی باید باشه که امام زمان بیاد بزودی انشاءالله 

هرروزگریه واعصاب خوردکنی دارم.میگن همه دوستام دارن.دوساعت گریه میکنه.

خودتون آنلاین شپ بزنین تو خونه باگوشی از کم شروع کنین لوازم تحریرای خوشگل و اینا از خیلی کم شروع کنین تو کل بخدا یه شهید رو به عنوان رفیق تون انتخاب کنین و هر روز شده یه توحید براش بخونین خدا کمک میکنه شروع کن حرکت کن خدابهت برکت میده مطمئن باش موفق شدی بیا بهم بگو