2777
2789
عنوان

شوهرم اسم نامزدشو جلوم گفت😭

472 بازدید | 19 پست

من باردارم گفت که خواب بدی دیدم گفتم خدانکنه چی گفت خواب دیدم مامانم دستش شکسته و خونش هی میپاچیده تو صورت من با بابام دعوام شده که تو چرا این اوردی جلو دنیا (اسم نامزد قبلیشه)بعد گفت دنیا رو سرم خراب شده بوده جمعش کرد درحالی من فهمیدم گفتم خوب گفت هیچی دیگه خیلی عصبی شدم تو خواب و گفتم چرا اوردیش جلو.... (اسم خودمو گفت)ببینه میترسه و همین 

من به روش نیوردم چون حواسش نبود ولی الان ذهنم درگیر شده بدجور خیلی بدجور چرا اسم نامزدش باید بیاد رو دهنش 🥺

۱۱سال پیش نامزد کرده و دختر و خانواده به خانواده شوهرم نمیخوردن میگفت دختره براش شوهر و دوست پسر فرقی نداشته بارها دیده که به کسی پیام میده و مامان دختره خیلی دخالت میکرده و خانوادشونو دوست نداشتم و همچنین دختره رو میگفت بابام به زور برام درستش کرده چون دختر صاحب کارش بوده و شوهرمم کاشان زندگی میکرده و قسم میخوره چون دوستش نداشتم نمیومدم ببینمش به زور میوردنم  میگفت از اول گفتم خوشم از این دختره نمیاد من کسیو دوست نداشته باشم نمیتونم زندگی کنم باهاش ،باباش لج کرده که علاقه پیدا میکنی وهمین و ماله ۱۱ساله پیشه و امسال خوشش از من امده بود و دوست دختر و پسر نبودیم ،سنتی ،عکسمو یکی نشونش داده بود که ول کن نبود آنقدر زنگ زدن انقدر امدن منم خوشم ازش امد و خیلی دوستش دارم الان و باهم ازدواج کردیم و تو دلیمونم ۴ماه دیگه میاد تو دنیامون 

الان ذهنم درگیره چیکارکنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طفلک آقای مهندس دعنشو صاف کردی تو

ببخشید وقتی ۳ سال اسم یکی رو صدا زدی دیگه تو ۳ ماه یکم سخته عزیزم عادت کنی 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یعنی خواب اونو دیده ؟

آها پس من بد متوجه شدم

ولی پیش میاد واقعا... حساس نباش

آدم گاهی از دهنش می پره با اینکه اصلا به طرف فکرم نمیکنه

واسه خودمم پیش اومده و حتی خودم خشکم زده و موندم که چرا اون اسمو اوردم

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه