2777
2789
عنوان

توی مرغ آب پز چی بریزم که بوی مرغ نده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی دیگه مرغ هر کاریش کنی مزه مرغ میده دیگه مگه می تونی مزه پرتقال عوض کنی ؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

اول از همه پوست  مرغو حتما بکن بنداز دور چون بااعث بوی زهم میشه 

تیکه های مرغو تو اب لیمو سرکه و زردچوبه و فلفل سیاه نیم ساعت بخوابون 

بعد یه بار چند دقیقه ای بذار بجوشه و هرچی کف میکنه بریز دور و کلا ابکشش کن و دوباره مرغو بشور و اب مرغو بریز دور و قابلمه رو بشور 

چون مرغ انتی بیوتیک میزنن و مزش بد میشه و به قابلمه میچسبه پس بهتره دوباره شسته بشه

حالا مرحله دوم ایندفعه بذار اب جوش بیاد بعد توش پیاز درسته و هویج و زنجبیل و سیب و برگ بو و فلفل سیاه یک چهارم پیمانه ابلیمو بریز تو اب در حال پخت 

بعد از اینکه پخت سرخش کن و ابشم جدا بذار کنار 

جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد  به خودش ظلم کرده باشه😏
هزار ماشاالله چه دختر خوبی هستید شما 🦦❤️اگه دخترم مثل تو نشه چی ؟اگه دخترم تلاش نکنه من قارچ‌ بقول ...

سلام سیسی

اتفاقا براش سوپ قارچ هم درست کردم

حالا چجوری؟ 

از این سوپ آماده ها هست پودریه

اون رو به همراه سیب زمینی و قارچ نگینی و مرغ ریش ریش شده پختم خیلی خوشمزه شد

سیسی امروز شیشمه من فک کردم پنجمه 

عررررررر

شیت من خودش چهار روز زمان میقاد حداقل 

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....                                  «از خــدا خواستم و قلب من آزاد شد» 

هزار ماشاالله چه دختر خوبی هستید شما 🦦❤️اگه دخترم مثل تو نشه چی ؟اگه دخترم تلاش نکنه من قارچ‌ بقول ...

هنوز بین کلخ سعد اباد و بازار وکیل شیراز برای ارائه شیت موندم🦦

پیشنهاد شما کدوم اثار زیبایی ایرانه؟ 

یه چیزی بگو که پلان و مقطع پ برشش توی نت باشه

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....                                  «از خــدا خواستم و قلب من آزاد شد» 

عزیزم منم این مشکلو داشتم و واقعا اذیت میشدم بابتش،

کلی راه امتحان کردم و در نهایت این جواب داد: مرغ رو تو اب خالی چند دیقه میجوشونم و اون اب رو بیرون میریزم،روی اب هم یه مقدار کف وامیستع،همه رو میریزم و از اول با اب پر  میکنم و میپزم، بسته به ذایقه میتونی ادویه بزنی، من پاپریکا و پودر پیاز و ابلیمو و کمی رب میزنم،

ولی خب بوش با ریختن اب اولیه میره