2777
2789
عنوان

دوستان کمک کمک😭دماسنج جیوه ای رو پارکت شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 48 پست
🤣🤣سرچ کردم تو نت نزدیک بود سکته کنمنشستم گریه کردم کلینمیدونی محلی که ریخته رو باچی تمیزکنم؟میترسم ...

😂😂 معمولی با هرچی شوینده داری بشور

والا من دبیر شیمی دیدم جیوه گزاشته رو‌پوستش! در حد ده بیست ثانیه 

بخار جیوه ام باید خیلی شدید باشه مسموم کنه نه در حد یه دما‌سنج😂

خیالت راحت چیزی نیس

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

چرا تو مدرسه دوران راهنمایی معلم علوم تو دستمون جیوه ریخت

ماهم دست ب دست میچرخوندیم نگاش میکردیم😐😑

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۱۳ سال پیش باردار بودم رو دستم شکست منم هیچی بلد نبودم با جیوه اش بازی میکردم رو دستم بعد رفتم دست هام بشورم دیدم حلقه نامزدیم شصت تیکه شد رفت تو روشویی 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂

شایدباورتون نشه اماسالهاپیش انقدراززندگی کرون خسته شده بودم ومیخوایتم بمیرم یه دماسنج شکستم وحسابی توی کل دیتم جیوه اش روچرخوندم  وچیزیمم نشد البته کاش میشدوراحت میشدم شماهم نگران نباش چیزی نمیشه

برای من حدودا اندازه ۱۵ تا عدس ریزززز بود که هرچی جمع میکردم جمع نمیشد عدس که چیزی نیست خواهر

ای وای خدای من🥺خب الحمدلله بخیر گذشت

اره این یه عدس کوچولو بود 

ترسم ازاین بودکه دخترم دماسنج شکسته رو برداشته باشه که سریع بردم تو حموم دخترمو شستم لباساشو عوض کردم

فکرکنم دماسنج شکسته رو چسبوند به لباسش

بنظرت لباسشم بندازم دور؟

وااااااا

من یادمه بچه بودم‌ تب داشتم این دماسنحا رو زیر دندونم خورد کردم تو دهنم پر خورده شیشه و جیوه شد بعدم مامان برد دستشویی آب ریخت دهنم و همه رو تف کردم بیرون

یعنی باید منو مینداختن آشغالی؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

عزیزم توی اکثر دماسنجایی که در دسترس مردمه جیوه نیست در حقیقت الکله که قرمزه 

جیوه گرانرویش بالاست روان نمیشه و خاکستری رنگه

با ایت تفاسیر مطمئنی جیوه بوده؟

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
😂😂 معمولی با هرچی شوینده داری بشوروالا من دبیر شیمی دیدم جیوه گزاشته رو‌پوستش! در حد ده بیست ثانیه ...

🥺فعلا اتاق تو قرنطینه س

درشو بازکردم باشوینده دستمال میکشم روشو

واییی خداخیرت بده دلم اروم شد

عزیزم توی اکثر دماسنجایی که در دسترس مردمه جیوه نیست در حقیقت الکله که قرمزه جیوه گرانرویش بالاست رو ...

اره عزیزم جیوه بود

خاکستری بود و مدام قل میخورد

متاسفانه جیوه رو میشناسم😭