2777
2789
رشتت چیه؟من تجربیم پشت کنکوریم مث خودتتو اگه بخاطر یه سری چیزای دیگه عقب موندی منم عقب نوندم بخاطر م ...

منم تجربیم قشنگم

نمیدونم...حالا که حس کردم یکی دیگم مث منه ته دلم گرم شد با اینکه بغضم ترکید بخاطر خودمون

ممنونم بابت انگیزه دادنت🫂🤍

منم فعلا تا وقتی یه چیزی پیدا کنم یا شرایطش جور شه برای همیشه راحت شم احتمالا بخونم،و با حرفای تو امید بیشتری گرفتم🤍

دقیقا منم کلی امید داشتم برای آیندم

ولی یسری بیفکر خودخواه منو اینشکلی کردن باعث شدم اون همه امیدو از دست بدم

وگرنه من خودم تا همین دیشب تو سایت هرکیو میدیدم حالش خوب نیست سعی میکردم بهش روحیه بدم

نمیدونستم فرداش خودم به این روز میوفتم

مچکرم ازت

به امید موفقیتت دختر شجاع🤍

اصلا از همین میترسمکه ناموفق شهاونجور بدتره میشه بپرسم شما چه روشی انجام دادین که اثر نکرد؟کاش میتون ...

فیلم زیر خاکیو دیدی؟

اونجاهاش که اون سرهنگه دائم به سربازاش میگه تعداد نفسای هر ادمی از قبل مشخص شده😅

بار اولی که دیدمش مسخرش میکردم

ولی بعد شدید بهش ایمان اوردم

به خدا نمیدونم چقد ایمان داری ولی مطمئنم ماها که سختی کشیدیم به سرنوشت خیلی معتقد شدیم

تا زمانی که وقتش نشده

و تا زمانی که اون بالایی نخاد یه برگ از درخت نمیوفته

خیلی فوریش بگم چیه؟

خودکشی هایی که توی کشور سوییس قانونی انجام میشه و با دستگاه های خاص و بدون هیچچچچ دردی

میدونی تاحالا چند نفرو ازش بیرون اوردن که با وجود اونهمه فشار مرگ زنده مونده؟

هرچیزی وقت خودش عزیزم عجله نکن هممون رفتنی هستیم

این تایم که موندی عالی زندگی کن

با درس یا بی درس

با فشار خونواده یا بی فشار

همه جوره میتونی راهکار بزاری واس خودت و زندگیتو درستش کنی

خودت فقط میتونی

درستش کن تا اون زمان که وقت تو و من میشه حداقل تو مراسم عزامون پشت سر پچ پچ فامیل نباشه و سر سنگ قبر گریه های الکی....

دیدم دیگه همین چن وقت پیش یکی خودکشی کرد از همسایه هامون

کاش میدیدی چ زجری میکشن خونوادش از دست حرف مردم

فک کردی اون دنیا اون دختر حالش خوبه؟ تو فک کن با این زجرای خونوادش...عمرااااااا حتی ی درصد

ببخشید زیاد شد

میخاستم اگ میتونم کمکی کنم 

به حرفام فک کن❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تجربیم قشنگمنمیدونم...حالا که حس کردم یکی دیگم مث منه ته دلم گرم شد با اینکه بغضم ترکید بخاطر خو ...

خوشحالم که حرفام برات تاثیر گذار بوده

هروقت خاستی بیا حرف بزن باهام اینجا من میخونمش❤️

توام موفق میشی مطمئنم😍🌱

من میدونم یعنی چی چون فقط بدبختی سختی سرکوفت تحقیر اینا تو زندگیم بوده من درکت میکنم

ممنونممم🫂

اره بهرحال آدمیم یروزایی داغون میشیم

نمیشه که هر روز روحتو زخم بزنن هیچی نشه

یروز بالاخره آروم میگیرم🩶

میدونم...هیچوقت درک نمیکردم اینایی که میریزن تو خودشون چون هروقت حالم بد میشد به دوستم پیام میدادم به مامانم میگفتم

ولی الان با هروقت فرق داره:)))

الان دوستم و بقیه فکر میکنن من حالم عالیه

با لبخند نشستم و مستقیم اومدم نی نی سایت بلکه یه راه تضمینی پیدا کنم...

همین دیشب تو یکی از تاپیکام از یسری کاربر حلالیت طلبیدم

چون فقط دلم گرفته بود

حتی به این نقطه هم نرسیده بودم

فقط حس میکردم لازمه حلالیت بطلبم شاید یکی تو یه تا‌یکی از من ناراحت شده باشه

ولی نمیدونستم امروز قراره به این نقطه برسم،و معلوم نباشه هفته دیگه رو این دنیا باشم یا نه

خیلی میترسم ناموفق پیش بره جهنم تر شه همه چی

خوشحالم که حرفام برات تاثیر گذار بودههروقت خاستی بیا حرف بزن باهام اینجا من میخونمش❤️توام موفق میشی ...

باشه ممنونم❤️❤️❤️

اره حتما من تصمیم گرفته بودم برم از نی نی سایت،ولی خب حس میکنم اینجا بیشترن کسایی که مثل من باشن:)

من بهتو درخواست میدم،اگه عمری باقی بود بهتون پیام میدم:)❤️

فیلم زیر خاکیو دیدی؟اونجاهاش که اون سرهنگه دائم به سربازاش میگه تعداد نفسای هر ادمی از قبل مشخص شده� ...

خیلی ممنونم شاتوت جانم

ممنونم بابت وقتی که گذاشتی...

حس میکنم درسته الان واقعا اونقدری تو فشار نیستم که بخوام انجامش بدم

فقط میخام با این کارم یجورایی از یه نفر انتقام بگیرم

چون خیلی به ضررش تموم میشه

فک کن قید جون خودتو بزنی بخاطر این کار شاید خیلیا بگن حماقته

نمیدونم شایدم حماقته

ارهه دقیقا جالب بود نمیدونستم قانونیم انجام میشه تو یسری کشور،اره تعداد نفسامون از قبل مشخص شده درسته🤍

من اونقدر جسارت ندارم که بخوام خودمو دار بزنم یا رگ بزنم

فقط یه بزرگراه هست که میتونستم برم اونجا(که وجدانم‌راضی نشد یکی دیگم درگیر شه)

خلاصه نمیدونم...فعلا ادامه میدم،ولی میدونم این اخرین باری نیست که این تصمیمو گرفتم

خوش به سعادت کسایی که الان زیر یه خروار خا ک اروم گرفتن

باز هم خیلی خیلی تشکر میکنم

برام خیلی ارزشمند بود پستات🤍❤️

خیلی ممنونم شاتوت جانمممنونم بابت وقتی که گذاشتی...حس میکنم درسته الان واقعا اونقدری تو فشار نیستم ک ...

خواهش میکنم عزیزم

امیدوارم همیشه این حس الانو داشته باشی و یادت نره هیچوقت

میگم که این احساسات مقطعی فقط بخاطر بیماریمونه

درمان میشیم قول میدم❤️

توام همینطور😍🌱

خواهش میکنم عزیزمامیدوارم همیشه این حس الانو داشته باشی و یادت نره هیچوقتمیگم که این احساسات مقطعی ف ...

ممنونمم انشاالله❤️

خوشحالم که با تو همصحبت شدم:))

شدی یکی از کسایی که برام با ارزشه🤍🤝

خیلی ممنونم شاتوت جانمممنونم بابت وقتی که گذاشتی...حس میکنم درسته الان واقعا اونقدری تو فشار نیستم ک ...

قربونت برم من تو که خیلی وقت داری نمیدونم چرا ولی دلم روشنه که اگه تمام تلاشت رو بکار بگیری حتما یه رتبه ی خیلی خیلی خوب میاری پس الان وقت ناامیدی نیست دورت بگردم.

قربونت برم من تو که خیلی وقت داری نمیدونم چرا ولی دلم روشنه که اگه تمام تلاشت رو بکار بگیری حتما یه ...

وای من دورت بگردم🫂🥹

ممنونم ایشالا همینطور که میگید باشه:))❤️

نمیدونم چرااینقدر نی نی سایتیارو دست دارم،اصن بغضم میترکه از ذوق وقتی میبینم یکی بهم امید میده..🤍

این تاپیکو شاید حذف نکردم،که یروز ببینم تو چه نقطه ای بودم و کیا بهم انگیزه دادن🤍

وای من دورت بگردم🫂🥹ممنونم ایشالا همینطور که میگید باشه:))❤️نمیدونم چرااینقدر نی نی سایتیارو دست دا ...

قربون دل مهربونت بشم من،من مطمئنم که میشه فقط و فقط کافیه که خودت بخوای و اراده کنی و یه کوچولو سختی بکشی اون وقته که میتونی به همه ی آرزو های قشنگ برسی من اینو با تمام وجودم مطمئنم در ضمن قشنگم هر زمانی که حس کردی لازمه با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنیااا🤍

قربون دل مهربونت بشم من،من مطمئنم که میشه فقط و فقط کافیه که خودت بخوای و اراده کنی و یه کوچولو سختی ...

اره درسته🤍🌱

ممنونم خیلی لطف دارید شما

چشم❤️🫠🫂

خیلییی خوشحال شدم تاپیکتو دیدممممممرسی که قوی موندی و قوی تر شدی😍❤️❤️❤️افرین بهت

ممنونممم😍

اره دیگه ادامه میدم ممنونم ازت منو به خودم اوردی

انشالا تو کنکور هم موفق میشیمم🤍🫂