2777
2789

وااای... 

کلا پدرشوهرم خیلی زیاااااااد خوش صحبته، 

اومد نشست پیشمون از رادیو نفتی های قدیم گفت، یخچال نفتی... ازین چیزا..!!! دیگه آخرش دررفتیم! 

چقدر حرف زد!! حالا ماهم مثلا میخواستیم خلوت کنیم باهم.. 

واقعا برام سواله، آخه مرد بزرگ!! تو نمیگی شاید این دوتا میخوان خلوت کنن؟! 

واقعا حدس زدنش انقد سخته؟! 

(قضیه مال شش سال پیشه) 

الان تاپیک پر بازدید رو دیدم یادم افتاد

این کاربر از تاپیک زدن توبه کرده... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا من از این جور آدما اینقدر خوشم میاد 😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چررررا

کلا آدم خوش مشرب باهاش آدم حس زندگی میگیره،یه بزرگتر بیاد کنار عروس داماد هم خوشم میاد،احساس صمیمیت کرده،حالا کلی وقت داشتین واسه خلوت کردن😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هعی من ک کل خانواده شوهرم پرگو وحرافن یعنی حق نداری چشمتو برگردونیا جنگ رامیندازن تو فک کن مثلا یهو ...

وای خواهر... همدردم باهات... یبار تو باغ غذا خوردیم از اول ناهار منو گرفت به حرف زدن دیگه بعد ناهار من مجال نداشتم دندونامو خلال کنم! همش باید حواست به اینا باشه به حرفای.....  شون! همشم تایید میخوان ازت! وای.. بخدا یه وقتایی تو دلم به درگاه خدا شکایت بردم ازین همه حرافی! 

این کاربر از تاپیک زدن توبه کرده...