2777
2789
عنوان

قد خواهرم رشد میکنه لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای کاش زودتر میبردینش

خواهر دوستم ابتدایی رفت دکتر بعد دوسال نزدیک۱۰سانت قد کشیده

ولی خواهر خودم۱۳ ۱۴ سالگی رفت از بس زینک و تقویتی دادن بهش یهو قدش از۱۵۵شد۱۷۰😂دکتر خوب ببرینش بگین داروهاشم بخوره چیپس و پفکم اصلا بهش ندین صفحه رشدو میبنده

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
والیبال و بارفیکس زیاد کار کردم خیلی تاثیر داشت ولی خب بازم کوتاه موندم خواهر برادرام خیلی بلندن

چن ماه رفتی والیبال 

چقدر رشد کردی؟!

چشام #میدید!  اما قلبم باور #نمیکرد:)
ای کاش زودتر میبردینشخواهر دوستم ابتدایی رفت دکتر بعد دوسال نزدیک۱۰سانت قد کشیدهولی خواهر خودم۱۳ ۱۴ ...

چطور از ۱۵۵ رسید ۱۷۰

تا ۱۶۵ برسع راضیه خواهرم 

۱۵ سالشه رشد میکنه؟؟

چشام #میدید!  اما قلبم باور #نمیکرد:)
چطور از ۱۵۵ رسید ۱۷۰تا ۱۶۵ برسع راضیه خواهرم ۱۵ سالشه رشد میکنه؟؟

رفت دکتر تغذیه

قرص زینک و  یه پودر شکلاتی نارنجی رنگ واسش نوشت گفت اینارو بخوره ۱۴سالگی رفت دکتر الان که۱۹سالشه۱۷۰عه 

احتمال اینکه قدش اضافه شه زیاده بازم بستگی داره ژنتیکی قدبلند باشین یا نه اگه زمینشو داشته باشه خوب قد میکشه خواب و تغذیه هم خیلی شرطه 

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎