2777
2789
عنوان

خانما محترم نظرتون درمورد شغل دبیری

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 30 پست
بله درسته هر کس توی هر شغلی میتونه موفق باشه اما من به این شغل علاقه دارم ولی خانوادم میگن نه خوب نی ...

خب شما این شغل رو دوست دارید براش تلاش کنید کاری به اینکه جایگاه داره و...نداشته باشید حتی رفتگر هم یه جایگاه اجتماعی بالایی داره از نظر من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم معلم هستم اما این جمله درست نیست و خود خواهی هست چون الان می بینم همکار هایی که سابقه بالا د ...

بله متاسفانه توی کشور ما نه فقط این شغل بلکه اکثر مشاغل صرفا بر اساس مزایا و پرستیژ انتخاب میشن نه استعداد و علاقه ! مثلا به من میگن دکتر بشو باعث افتخار شو ! واقعا کاش افراد جامعه دیدگاهشون پیشرفت کنه 

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

بله متاسفانه توی کشور ما نه فقط این شغل بلکه اکثر مشاغل صرفا بر اساس مزایا و پرستیژ انتخاب میشن نه ا ...

بله همینطور هست

به خاطر همینه که روند پیشرفت کشور کند هست به خاطر همین تفکرات اشتباهی هست که داریم

خب شما این شغل رو دوست دارید براش تلاش کنید کاری به اینکه جایگاه داره و...نداشته باشید حتی رفتگر هم ...

تلاشمو میکنم ممنون ولی خانواده مانع هستن تازه من عاشق بچه ها هستم دوست دارم مقاطع پایین تر درس بدم براشون کلی ایده دارم حتی در مورد روش های تدریس  برای بچه های این سنین تحقیق میکنم ! ولی متاسفانه پدر و مادرم راضی نیستن و مثل این میمونه براشون که رفتم بزور دستمو یه جا بند کردم (باید اشاره کنم که پدرم خودش معلمه و چون حقوق بالایی نداره از این شغل هم خودش هم مادرم ناراضین )

بله همینطور هستبه خاطر همینه که روند پیشرفت کشور کند هست به خاطر همین تفکرات اشتباهی هست که داریم

درسته اگر سیستم آموزشی کمی بهبود پیدا کنه میتونه باعث خیلی پیشرفت ها بشه

تمام اش به سیستم آموزی ربط ندارهانگار تبدیل به یه اعتقاد شده تبدیل به قسمتی از فرهنگ جامعه شده این د ...

درسته در کل برای تغییر و بهبود فرهنگ و عقاید خیلی چیزا لازمه من فقط یه قسمتی که لمس کردم رو گفتم 🩵

من خودم معلم هستم اما این جمله درست نیست و خود خواهی هست چون الان می بینم همکار هایی که سابقه بالا د ...

چون اونها کم کاری کردن و علایق خودشون رو نشناختن دلیل نمیشه منکر شرایط ایده آل دبیر بودن برای خانم ها بشیم

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

چون اونها کم کاری کردن و علایق خودشون رو نشناختن دلیل نمیشه منکر شرایط ایده آل دبیر بودن برای خانم ه ...

الان همین جمله ی اول شما جمله ی دوم تون رو نقض کرد

پس در نتیجه شغلی ایده آل هر کس هست که برحسب علایق و استعداد های خود فرد باشه نه یه باور غلط

الان همین جمله ی اول شما جمله ی دوم تون رو نقض کردپس در نتیجه شغلی ایده آل هر کس هست که برحسب علایق ...

گفتم اینکه اونها بدون شناخت علایق خودشون صرفا بر اساس نظر دیگران وارد یک شغل شدن دلیل نمیشه منکر مزایای اون شغل بشیم 

این از نادانی یک فرد ناشی میشه که ندونه چی میخواد

باید بسنجه ببینه خواسته هایش چی هستن 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم