یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خودم معلم هستم اما این جمله درست نیست و خود خواهی هست چون الان می بینم همکار هایی که سابقه بالا د ...
بله متاسفانه توی کشور ما نه فقط این شغل بلکه اکثر مشاغل صرفا بر اساس مزایا و پرستیژ انتخاب میشن نه استعداد و علاقه ! مثلا به من میگن دکتر بشو باعث افتخار شو ! واقعا کاش افراد جامعه دیدگاهشون پیشرفت کنه
خب شما این شغل رو دوست دارید براش تلاش کنید کاری به اینکه جایگاه داره و...نداشته باشید حتی رفتگر هم ...
تلاشمو میکنم ممنون ولی خانواده مانع هستن تازه من عاشق بچه ها هستم دوست دارم مقاطع پایین تر درس بدم براشون کلی ایده دارم حتی در مورد روش های تدریس برای بچه های این سنین تحقیق میکنم ! ولی متاسفانه پدر و مادرم راضی نیستن و مثل این میمونه براشون که رفتم بزور دستمو یه جا بند کردم (باید اشاره کنم که پدرم خودش معلمه و چون حقوق بالایی نداره از این شغل هم خودش هم مادرم ناراضین )