2777
2789
عنوان

خریدای امروزم برای جهیزیه🥺🌱🤍🦋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 15728 بازدید | 241 پست
مصی جون مبارکت✨😍به شادی استفاده کنیمیشه لطفا منو توی تاپیکات تگ‌کنی وقتی میزاری😁

قربونت برم اگه یادم باشه حتمااا

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@ماهایا30‍ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مبارکت باشه معصومه ی قشنگم.بادل خوش استفاده کنی.خیلی خوش سلیقه وشیک.عاشقه اون قندونه شدم😂🥰

عزیزم خیلی ممنون😍

مبارک باشه عزیزم 🌹🌹انشاالله به سلامتی و خوشی ازشون استفاده کنی عروس خانوم

ممنون قشنگم😍

مصی جون منم میخوام بعد از ۱۴ سال شروع کنم به درس خوندن حقیقتش من ۱۴ سالگی ترک تحصیل کردم و ازدواج که اونم فوت کرد حالا الان ۳۱ سالمه میخوام شروع کنم دیپلم بگیرم منم برم دانشگاه اما میترسم یه ترسی تو وجودم

اینم بگم حفظیاتم خیلی خوبه موندم چکار کنم تو راهنماییم کن گلم❤️❤️ 

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

چندتا پیج اینستام پیدا کردم خرید حضوری دارن انگار معدن این چیزای چوبیه

معصومه جان میشه به منم معرفی کنی لطفا ؟ 🥰 در حال تکمیل وسایل خونه ام

واست پیام میذارم گلم آیدی اینستام رو برات میفرستم اگر زحمت نبود لطفا بهم معرفی کن گلی جون 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

قربونت برم اگه یادم باشه حتمااا

سلام مصی جون مبارکه خیلی خوشگلن منم کلی وسیله چوبی دارم،فقط یه چیزی بگم درباره ی ظرفات حتی اگه برای استفاده روزانه هم میخوای بگیری نمیتونی داخل ظرفشویی بزاری چون اون موقع نصاب اومد واسه نصب ظرفشوییم گفت به هیچ عنوان وسیله ی چوبی نزارید داخلش چون این چوب ها به مرور میریزن وباعث خراب شدن قطعات ماشین میشن ،حالا گفتم بگم به این موضوع هم فکر کنی ،شایدم بخوای بادست بشوری ولی به هرحال 🥰🌹