2777
2789
عنوان

کار درمنزل سنگ مصنوعی

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 40 پست
دو تومنو به زور جور کردم بخداچطور ۵ تومن دیگه جور کنم چرا برای تو نگفتن قالب ۳۰ در ۳۰ باید بگیری؟مگه ...

حق داری.....منم قرض گرفتم.

.

نمیدونم والا....فردا قالب به دستم میرسه....البته من قالب دوتایی سفارش دادم.با تخفیف شد ۳و پونصد.

پدران و مادران آسمانی....❤.....تاپیک م بخونید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همچین کانالیه همین عکسا رو گذاشتن

فعلا به مشاور پیام دادم اون بی اطلاع بود از این مشکل!!!

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

وقتی بهشون گفتی که چرا همون اول نگفتین که ۷ تومن سرمایه میخاد.....چی جواب داد؟؟؟

نمیدونست چیشدع گفت تعریف کن چیشده

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

حق داری.....منم قرض گرفتم..نمیدونم والا....فردا قالب به دستم میرسه....البته من قالب دوتایی سفارش داد ...

انشاالله بسلامتی پر روزی باشه برات عزیزم🫂♥️

منم همچین کانالیه همین عکسا رو گذاشتنفعلا به مشاور پیام دادم اون بی اطلاع بود از این مشکل!!!

من عضو کانال نیستم....از سایت دیوار این کار پیدا کردم....این عکس فرستاد برام.

من عضو کانال نیستم....از سایت دیوار این کار پیدا کردم....این عکس فرستاد برام.

ب ما ی لینک کانال دادن که تمام توضیحات اونجاست

مشاور امروز گفت قراره از شرکت بهت زنگ بزنن باز

من یک هفته ی قالب رسیده ب دستم ولی هنوز کار نیاوردن برام.

یه شماره دادن بهم گفتن با خانم حسینی هماهنگ کن تا برات کار بیارن....ولی هرچقدر زنگ میزنم کسی جواب نمیده😔

من یک هفته ی قالب رسیده ب دستم ولی هنوز کار نیاوردن برام.یه شماره دادن بهم گفتن با خانم حسینی هماهنگ ...

دقیقا منم همینطور