چرا وقتی دارم کام میخورم باید این تاپیک حال بهم زنو ببینم اخه اینم جهانی کردن داره
به به سلبریتی سایت
یه امضا میدین ب بنده؟😁🤭
خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
ای بابا خب داشتی میرفتی دستشویی دیگه آبروت برای چی بره اونا مگه خودشون هوا تو معده شون جمع نمیشه و گ ...
واو
عضویتتون واسه سال ۸۸!!!😵😵
خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥
نه عزیزدلم شوخی کردم ببخشید اگه ناراحت شدی از دوری یه بوس برای شما😘💜قصدی نداشتم بازم شرمنده اگه نا ...
نه بابا چرا معذرت خواهی ناراحت نشدم دختر با جنبه ای هستم
بیا اینم امضا برو باهاش پز بده✍🏻
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
نه بابا چرا معذرت خواهی ناراحت نشدم دختر با جنبه ای هستم بیا اینم امضا برو باهاش پز بده✍🏻
بله بله😁😂😂😂
وایی مرسی🤣🤣🤣
نمیشه تو امضام بزنم رفیق صمیمیه سلبریتی سایتم؟😁😁🤭🤣🤣🤣