2777
2789
عزیزم استفاده از کتابای ۵۰۴ و ۱۱۰۰ برای یادگیری لغت خوبه؟ یا بهتره وقت گذاشت رو منابع دیگه ؟ ارزش دا ...

بستگی داره هدفتون از یادگیزی لغت چیه

اگه برای ازمون خاصی هست و این دو کتاب جزو منابع هست بله. اما اگر نه و صرفا فقط بحث یادگیریه بهتره کلمات را در کانتکست ریدینگ، لسنینگ و .. یاد بگیرین چون خیلی موندگارتره.

بستگی داره هدفتون از یادگیزی لغت چیهاگه برای ازمون خاصی هست و این دو کتاب جزو منابع هست بله. اما اگر ...

برای دخترمه داره برای آیلتس می خونه

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی خوبه همینا را بخونه انشالله که موفق میشه خواهش میکنم گلم

فقط عزیزم ببخشید یه سوال دیگه 🙏

تا الان روی لسنینگ و ریدینگش خیلی خوب کار کرده 

آزمون شبیه سازم داده لسنینگش ۹ شد ریدینگ ۸.۵ 

به نظرتون برای رایتینگ و اسپیکینگ تا چه نمره ای نمره مناسبی محسوب میشه که روش کار کنه؟

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

فقط عزیزم ببخشید یه سوال دیگه 🙏تا الان روی لسنینگ و ریدینگش خیلی خوب کار کرده آزمون شبیه سازم داده ...

خواهش میکنم عزیزم

حقیقتش این سوالتون را جوابشو دقیق نمیدونمدچون بستگی داره برای چه کشوری بخاد اقدام کنه و اونا ایلتس چند بخوان