2777
2789
عنوان

هزینه سرویس

44 بازدید | 6 پست

یکی از مادرای کلاس سرویس بچم هیچ تعهد ضمانتی بینمون نیست قرار شد هرماه ببره منم ی مبلغی بدم الان ماه پیش کلا ۱۰روزم نبرده ۲روزم پدرش برده اورده اینماه که اینجور مشخص تاخرماه لخاطر الودگی همش تعطیله ایا انصافه من هزینه ۲۵روز کامل بدم چجوریاست داستان؟؟

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

بستگی داره 

از اول باید روزمزد حساب می‌کردید مثلا اگه بابت ۲۵روز۲۵۰۰طی کردید 

حالا که شده ۱۰روز باید  ۱ تومن بدید

ولی اگه روز مزد نبوده و کلا گفتید ماهی فلان قدر دیگه باید کامل بدید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه توافق بر ماهانه بوده بله باید کامل پرداخت کنید

ولی اگه روزانه باشه تعداد روزهایی ک رفته باید حساب کنید.

اکثر سرویس ها هم دیدم ماهانه هستن

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
شغلش اینه یا اینکه چون بچه ی خودش رو میبره برای شما رو هم میبره .اگه دومی هست فقط روزهایی که میبره ر ...

نه بچش تو کلاس بچمه بعد چندنفر دیگم  میبره بعد من تازه متوجه شدم اصلا ماشین نداره ماشین ازفامیلا قرض میکنه بچه هارو میبره میاره حیف وسط ساله وگرنه عمرا دیگه نمیزاشتم پسرم بره

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

اصلا نمیشه دیگه ب هیچ اعتماد کرد بهش میگم شما ماشین نداشتی برا چی مسولیت قبول کردی با تمام پررویی بمن میگه من میام هروز میبرم دیگه برا شما چه فرقی داره اصلا متوجه مسولیت بچه ها خدایی نکرده تصادف اینا نیست

سلام عزیزم وقتتون بخیر توی یکی از تایپیک ها دیدم ارشد تاریخ شرکت کردید میشه توی تاپیک آخرم نظر بدید مرسی

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن