یکی از مادرای کلاس سرویس بچم هیچ تعهد ضمانتی بینمون نیست قرار شد هرماه ببره منم ی مبلغی بدم الان ماه پیش کلا ۱۰روزم نبرده ۲روزم پدرش برده اورده اینماه که اینجور مشخص تاخرماه لخاطر الودگی همش تعطیله ایا انصافه من هزینه ۲۵روز کامل بدم چجوریاست داستان؟؟
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شغلش اینه یا اینکه چون بچه ی خودش رو میبره برای شما رو هم میبره .اگه دومی هست فقط روزهایی که میبره ر ...
نه بچش تو کلاس بچمه بعد چندنفر دیگم میبره بعد من تازه متوجه شدم اصلا ماشین نداره ماشین ازفامیلا قرض میکنه بچه هارو میبره میاره حیف وسط ساله وگرنه عمرا دیگه نمیزاشتم پسرم بره
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
اصلا نمیشه دیگه ب هیچ اعتماد کرد بهش میگم شما ماشین نداشتی برا چی مسولیت قبول کردی با تمام پررویی بمن میگه من میام هروز میبرم دیگه برا شما چه فرقی داره اصلا متوجه مسولیت بچه ها خدایی نکرده تصادف اینا نیست