2777
2789
عنوان

تنفری ک از پدر و مادرم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 60 پست
منو چی میگی کار میکردم مجردی پول دادم خوردن یه آب هم روش جهیزیه داد ولی انگاری پولهامو که گرفتن ...

منم سر کار میرم دانشگاه میرم هز ار تومن هم ازشون نمیگیرم اما منتی ک سرم میزارن 

تو عمرم ن سفر رفتم ن مسافرت ن کافی شاپی رستورانی جایی نع برام گوشی گرفتن ن هیچی 

همه کارام خودم کردم آدم بده هم منم همیشه

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها تصمیمی که اتخاذ کردم اینه که هی تو اتاقمم و خیلیییی کم باهاش حرف میزنم چون از هر کلمه میخواد بر ...

دقیمت مامان من سادیسم داره از اینکه منو اذیت کنه لدت میبره یعنی تو چهره اش شادی رو میبسنم

سنت ک خوب ازدواج کو

مگه میزاره خواستگار بیاد با همه طوری رفتار کرده ک از چند فرسخی خونه ما رد نمیشن

دقیمت مامان من سادیسم داره از اینکه منو اذیت کنه لدت میبره یعنی تو چهره اش شادی رو میبسنم

اره درکت میکنم هر موضعی هم که باشه منو میکوبه اصن اعتماد به نفسمو نابود کرده من خیلی ادم اجتماعی بودم بچگی الان نمیتونم تو اینه هم نگاه کنه انقد که به من میگه فلانی خییلی از تو بهتره و خوشگل تره در حالی که من اصن با طرف سرو کاری ندارم باعث شده از همه و خودم متنفر شم دقیقا وقتی اینابهم میگه لبخندشو میبینم

میدونم سختته ولی خودت باشه :)

اینطور صحبت نکن بعدا پشیمون میشی منم رابطه خوبی با پدرم نداشتم هر چند که برای این رفتارم دلیل داشتم وقتی درست روز جمعه شب یلدا پدرم به رحمت خدا رفت تازه به مظلومیت پدرم پی بردم و حالا از ذهنم بیرون نمیره و نمیتونم براش کاری انجام بدم  

خدا از برادرا و خواهرم نگذره که با تخریب من  باعث اختلاف منو پدرم شدن از خدا میخوام که روح پدرم در آرامش ابدی باشه و از من بگذره

آسمان تیر قضا صیاد است                                                     این عمل از فلک کج رو کج رفتار است                                       بخت یاری نکند من چه کنم غیر فغان                                       روز و شب کارمن از گردش او فریاد است                               آسمان تخته و انجم بودش مهره نرد                                         کعبتینش مه و خورشید فلک نراد است                                      با چنین تخته و این مهره و این کهنه حریف                           چشم بردن بودت،عقل تو بی بنیاد است                                     اصل در آمد کار است نه دانستن کار                                         تاس اگر نیک نشیند همه کس نراد است              
مجرد ک بودم پدر مادرم مغزم میخوردن گفتم ازدواج کنم خلاص شم الان شدن سه تااا هرکدوم یجور منو عذاب مید ...

اینو خیلی شنیدم متاسفانه . عزیزم انشالله که همه چی درس میشه بهخدا توکل کن

میدونم سختته ولی خودت باشه :)