2777
2789

چند وقت پیش داداشم خواست ماشین بخره پول کم داشت ۱۶گرم طلا بهش دادم تا خرید ۷گرم مال خودم بود شوهرم نمیدونه دادم ۹گرم رو هم خود شوهرم گفت بهش بدم داداشم یه وام ثبت نام کرد قرار شد روزی که وامش اومد برای من بخره ولی الان زنگ زد که نمیتونم بخرم‌ فقط میتونم ۳گرم بخرم بقیش می‌خوام بدهکاریامو بدم حالا نمی‌دونم چطور به شوهرم بگم که این حرف رو داداشم زد تو تاپیک های قبلیم گفتم اخلاق شوهرم چطوره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدهکاریاشو بده؟

مگه بدهی شما بدهی نیست؟

شما ک خواهرشین،از همه نزدیکترین،شرایطتونو میدونه اول از همه باید بدهی شما رو بده

خیلی بی چشم روئه ک جواب خوبی رو اینطوری میده

بخاطر همچین آدمی از طلاهات زدی،حالا کوتاه نیا و همشو بگو بگیره

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
بدهکاریاشو بده؟مگه بدهی شما بدهی نیست؟شما ک خواهرشین،از همه نزدیکترین،شرایطتونو میدونه اول از همه با ...

خودش می‌دونه اخلاق شوهرم چطوره همون روز گفتم وقتی وامت اومد طلاها رو بگیر می‌دونم شوهرم منت می‌ذاره 

سهم خودت رو فعلا صبوری کناما به برادرت بگو حداقل ۴ و نیم بده که به شوهرت بگی نصفش رو داده و بقیه اش ...

اره منم گفتم ۷گرم مال خودم فعلا نمیخوام ولی ۹گرم که شوهرم می‌دونه بده میگه تا بعداز عید بقیش میگیرم 

خودش می‌دونه اخلاق شوهرم چطوره همون روز گفتم وقتی وامت اومد طلاها رو بگیر می‌دونم شوهرم منت می‌ذاره

والا شوهرت حق داره هر چی بگه

حیف لطف ک آدم در حق امثال برادرت کنه

هر ژور شده حداقل بگو طلایی ک شوهرت گفته بهش بده رو همون اندازه پس بده،تا بعدا دستش باز شد طلای خودتو بخره

بخدا اینجوری هم خودت دیگه رغبت نمیکنی کمک کنی به کسی،هم خدای نکرده اتفاقی واسه خانوادت بیوفته کمک لازم باشن،شوهرت دیگه اجازه نمیده کمک کنی

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
والا شوهرت حق داره هر چی بگهحیف لطف ک آدم در حق امثال برادرت کنههر ژور شده حداقل بگو طلایی ک شوهرت گ ...

چند سال پیش هم به بابام ۱۰گرم دادم دیگه پس نداد هنوز که هنوزه شوهرم بهام دعوا می‌کنه 

اره منم گفتم ۷گرم مال خودم فعلا نمیخوام ولی ۹گرم که شوهرم می‌دونه بده میگه تا بعداز عید بقیش میگیرم

هرکس به مؤمنی قرض دهد و برای پس گرفتن آن صبر کند تا دستش باز شود مال او زکات محسوب می‌شود و در نماز با فرشتگان است تا اینکه قرضش به او برگردانده شود.

❤️

هرکس به مؤمنی قرض دهد و برای پس گرفتن آن صبر کند تا دستش باز شود مال او زکات محسوب می‌شود و در نماز ...

منم گفتم مال خودم فعلا هیچ ولی اینا رو بده شوهرم اخلاق نداره بخدا هنوز نتونستم بهش بگم داداشم همچین حرفی زد