2777
2789

بچها مادرشوهرم بدون اینکه در بزنه وارد خونمون میشه. اونا طبقه بالا هستن ما طبقه پایین.

مثلا من آشپزی میکنم یهو میبینم در و باز کرد اومد داخل 

نمیتونم قفل کنم بهش برمیخوره ناراحت میشه

پسرم ۶ ماهشه. امروز مادر شوهرم اومد بردش بالا بماند که اجازه هم نگرفت و همین جوری گفت اومدم بچه رو ببرم بالا گفتم ببر.‌ خودمم رفتم حمام. ۲۰ دیقه بیشتر طول نکشید. اومدم بیرون دیدم مادر شوهرم تو خونه اس. بخدا ترسیدم لباس تنم نبود. نمیدونم چیکارش کنم ای خدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من رک میگم 

نتونستی مرز درستی بین خودت و مادر شوهرت بکشی 

اونم چون شما قانون خاصی نداری هر جور دلش بخواد رفتار میکنه 

در اولین حرکت در خونه رو قبل کن و ب شوهرتم بگو از حموم اومدم بیرون لخت بودم  فکر کردم مرد غریبه اومده خونه فشارم افتاده   ،،یکمم پیاز داغس رو زیاد کن    بگو بعدش فهمیدم مادرته

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

عه این مادرشوهر منه نمیتونم یذره درو قفل کنم بدش میاد میگه مگه تازه عروسی بعد جالب اینجاست برادرشوهرمم میپره داخل بدون در زدن مجرده هزار بار با رفتارتم نسونشون دادم مهذبم اما کو فهم و شعور؟به شوهرمم گفتم اونم ناراضی اما نمیدونه چکار کنه

خونه حریم امن و مقدسه.حالا که بلد نیستش در بزنه،با قفل کردن در،بهش در زدن یاد بده

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲