2777
2789

خانوما دخترم سه ماهشه میخام بدونم از الان میتونم رو زبانش کار کنم تا یاد بگیره؟مثلا باهاش انگلیسی صحبت کنم یا کارتونای انگلیسی بزارم براش تا یاد بگیره

یا براش زوده؟لطفا اگر تجربه دارید راهنماییم کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید خودتون هم انگلیسی صحبت کنید فقط فیلم کافی نیست 

مثلاً ما ترکیم ولی چون تو محیطی که رشد کردیم فارسی هم صحبت میکردن هر دو رو یاد گرفتیم یا بقیه قوم ها هم همین طور، انگلیسی هم باید همین جوری باشه تو محیط ازش ببینه و یاد بگیره

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

باید خودتون هم انگلیسی صحبت کنید فقط فیلم کافی نیست مثلاً ما ترکیم ولی چون تو محیطی که رشد کردیم فار ...

من خودمم چون مادرم تو خونه شمالی حرف میزد هم شمالی هم فارسی پدرمم که تورکه و شهری که زندگی میکردیم ترک بودن ترکیمم فوله 

از الان زود نیست؟تو بعضی تایپکا خوندم تو فارسی صحیت کردنشم به مشکل مبخوره از این نظر نگرانم

من خودمم چون مادرم تو خونه شمالی حرف میزد هم شمالی هم فارسی پدرمم که تورکه و شهری که زندگی میکردیم ت ...

نه مگه ما به مشکل خوردیم؟بچه مدرسه میره مهد میره فارسی صحبت میکنه مدام تلویزیون برنامه هاش فارسی فارسیش تقویت میشه 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

از بدو تولد باهاش کار کردند؟

اون بدو تولد برا کسایی هست ک پدر و مادر با اون زبان صحبت کنن،مثلا ترکی کُردی یا حتی انگلیسی،و بچه یاد بگیره،نه اینکه از بدو تولد بچه رو بذاری پای تی وی ک مثلا انگلیسی یاد بگیره،اینجوری بچه بی بی دیجیتال میشه و با محیط پیرامونش ارتباط نمیتونه بگیره.و ادم میفته تو دردسرای بعدش ک حالا گفتار درمان و کار درمان ببره،

ولی من خودم از ۳ سال ۹ ماهگی بچه ام با این روش انیمیشن زبان اصلی دیدن بچه ام رو ۲زبانه کردم.

الان هم ک ۸ سالشه بدونه یک ساعت کلاس رفتن هم حرف میزنه هم جمله های چتد کلمه ای رو از رو کتاب و تی وی برامون میخونه

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤