2777
2789
عنوان

بچها حال روحیم خیلی بده میشع یکم بهم دلداری و انگیزه بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 44 پست
عزیزم شوهرت تر و تمیز نیست خیلی اما با توجه به تاپیکات خود شما وسواس داری برای آرامشت برو روانپزشک د ...

نه من وسواس ندارم کثیف هم هستم ولی شوهرم چندشم رفتارش درست کنه من دیگه مشکلی ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا تجسس نکن و بنا را بزار به پاکی.این جوری بچه دار بشی دیوونه میشیا

خب بعضیا میگن رو پاچه شلوارش میریزه نجس میشع میاد توخونه من به جایی رسیدم که غذام نمیتونم تو خونه خودم بخورم ی وعده میخورم بتونم دارو بخورم

داری دختر کاملا مشخصه ویزیت شو حتما برای خودت میگم

میدونه من فعلا نمیتونم برم چون دارو مصرف میکنم روزی ۱۰تا دونه دیگه  چقدر دارو بخورم بعد این مشکلم که دارم هزینه های دکتر زیاده بخاطر مشکل مالی هم هست که نمیرم 

نه من وسواس ندارم کثیف هم هستم ولی شوهرم چندشم رفتارش درست کنه من دیگه مشکلی ندارم

معذرت می خواهم اما انگار همسرت تربیت نشده و به امید خدا بزرگ شده این مسأله الان که بوجود نیومده مطمینا همسرت همیشه همینطور بوده و جسارتا احتمالا خانواده بی مبالاتی داره وگرنه سوای نجس و پاکی مسأله آلودگی و بوی بد هم هست که خانواده از اول توجه نداشتن

تا با چشم خودت ندیدی نجاست نریخته بگو آبه.

پس بگم همه چیز پاکه چون من دارم داغون میشم نه میتونم غذا بخورم نه جایی برم از بس حرص خوردم اندازه ۱۰سال پیر شدم 

معذرت می خواهم اما انگار همسرت تربیت نشده و به امید خدا بزرگ شده این مسأله الان که بوجود نیومده مطمی ...

اره میدونی اینا خانواده پرجمعیت بودن همه شون شیربه 

شیر هستن مامانش هم واقعن وقتی نداشته خیلی چیزا بگه بهشون همسرم نمی‌دونست باید آلت شو بشوره البته تعجب می‌کنم پدر و مادرش نماز خونم هستن شاید بهش گفتن خودش  توجه نکرده

من جسارت میکنم اما تجسس نیست وقتی یه مرد ایستاده ادرار می‌کنه مطمینا ترشحاتی روی لباسش داره

خب من دارم داغون میشم نمیتونم غذا بخورم تو خونه خودم هرچی بشورم باز این دوباره تکرار میکنه 

اره برو با یه مشاور مذهبی هم حرف بزن.ولی اونم همینو میگه.باید صد در صد مطمئن باشی تا بگی یه چیز نجسه.من شنیدم یکی از اماما بودن بعد از سرویس وقتی از دستشویی خارج میشدن کمی اب روی لباسشون میریختن تا مردم وسواس نباشن.در صورت اطمینان صد درصد میتونی بگی نجسه.