2777
2789
عنوان

شما باشید مژدگانی دریافت میکنید🧐🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 28 پست
کجا پیدا کردی... چطور هم پیدا کردی هم آگهی رو اتفاقی دیدی!

آگهی رو اتفاقی ندیدم تو دیوار دیدم اینجوری آگهی میزارن تازه خودمم اگهی گذاشته بودم ک مدارک ماشین پیدا کردم... کنار بزرگراه رد میشدم یه پوشه گوشه جدول افتاده بود توجهمو جلب کرد 

چشم عسلیتونم 🥰🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آگهی رو اتفاقی ندیدم تو دیوار دیدم اینجوری آگهی میزارن تازه خودمم اگهی گذاشته بودم ک مدارک ماشین پید ...

چه جالب که هنوز کنار بزرگراه مونده بود و کسی دست نزده بود تو اون تایمی که گذشته بود 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
کجا پیدا کردی... چطور هم پیدا کردی هم آگهی رو اتفاقی دیدی!

عجب کشف بزرگی انجام دادی؟!😐

خب دیگه برای همین آگهی میدن دیگه اگه قرار باشه کسی که پیدا میکنه آگهی رو نبینه مگه مردم عقلشون کمه برای گمشده آگهی بدن؟

معمولا کسی هم که چیزی پیدا میکنه دنبال محلهای درج آگهی هم میگرده

چه جالب که هنوز کنار بزرگراه مونده بود و کسی دست نزده بود تو اون تایمی که گذشته بود

وا خب شاید من اولین نفری بودم ک از اونجا می‌گذشت یا شایدم صدمین نفر بودم ولی کس دیگ ای توجه نکرده باشه

چشم عسلیتونم 🥰🥰
وا خب شاید من اولین نفری بودم ک از اونجا می‌گذشت یا شایدم صدمین نفر بودم ولی کس دیگ ای توجه نکرده با ...

آها اول پیدا کردی بعد رفتی خودت سرچ کردی تو دیوار 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

الان میخوای بگی استارتر دزدیده مدارکشو؟

آفرین.

پس تا کشفیات بعدیت با یه خداحافظی همه رو خوشحال کن کاراگاه گجت🤭

عجب کشف بزرگی انجام دادی؟!😐خب دیگه برای همین آگهی میدن دیگه اگه قرار باشه کسی که پیدا میکنه آگهی رو ...

مثلا میخوان کارآگاه بازی در بیارن مچ اونایی ک تاپیک فیک میذارنو بگیرن

چشم عسلیتونم 🥰🥰
الان میخوای بگی استارتر دزدیده مدارکشو؟آفرین.پس تا کشفیات بعدیت با یه خداحافظی همه رو خوشحال کن کارا ...

فعلا که تو کاراگاهی عزیزم... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم