2777
2789

اینقدر میترسم اینقدر نگرانم دارم میمیرم حالم خیلی بده فقط مرگ میتونه حالم رو خوب کنه 

همش نگرانم میترسم معدلم پایین بشه میترسم این همه خرج کرده باشم بیهوده باشه میترسم میترسم جلو پدر مادرم شرمنده بشم میترسم تو کلاسمون رتبه ی اول نشم و جلو معاون و مدیر آبروم بره میترسم اینقدر میترسم که نمیتونم هیچ کاری کنم فقط دارم میلرزم و گریه میکنم توروخدا یه راهی چیزی بگید این حس هارو از بین ببرم رقابت حالم رو بهم میزنه از رقابت متنفرم نمیتونم با رقابت درس بخونم چجوری فقط سرم تو لاک خودم باشه و به بقیه فکر نکنم یه نمره ی بقیه چجوری اهمیت ندم دارم روانی میشم اینقدر غصه ی این چیزا رو خوردم دهم انسانی ام وقتی به مدرسه جدید رفتم مدیرم دید معدلم ۲۰ هست بهم گفت باید برای مدرسه رتبه بیاری اگه از بقیه پایین تر باشه نمره ام که آبروم میره جلو مامانم روم نمیشه تو صورتش نگاه کنم لعنت به من لعنت به من که وجود دارم تو این دنیا و باعث شدم که پدر مادرم به من امید داشته باشند اونروز مامانم با داشت بهم میگفت چقدر خوبه بچه ی آدم موفق بشه اشکش رو همون لحظه دیدم از همون روز دارم گریه میکنم یک لحظه اون لحظه از جلو چشام نمیره یک لحظه نمیتونم بدون عذاب وجدان زندگی کنم دارم نابود میشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه زمانی برای همین مسائل خودمو جر میدادم و البته همیشه هم شاگرد ممتاز بودم ولی الان بعد از گذشت چندین سال میفهمم چه استباهی کردم.

کاش یه نفر بود راهنماییم میکرد.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

آخی عزیزم

خیلی ناراحت شدم با خوندن احساساتت

شرمنده ی تو هستیم.....من از طرف پدر و مادر و سیستم غلط آموزشی شرمندم😢

ما چه به روز شما آوردیم 

شما جوونی ، باهوشی 

اینقدر خودتو عذاب نده

دنیا خیلی بزرگه، هنوز اول راهی 

خیلی چالشها پیش رو داری

همه ی روح و روانتو اول راه بر باد نده

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

از منی که کللل ۱۳ سال رو تو مدرسه های دولتی حتی بودم و درس خوندم با شهریه ی ناچیز و معلمای متوسط که بهترینننن درسو داشتم و مث سگ میشستم میخوندم و گریه میکردم شبای امتحانی که نکنه نمرم بد بشه،امسال که کنکور دادم‌فهمیدم درس خوندن الکیه،حرص خوردن برا درس خوندن الکیه،استرس الکی کشیدم،من حتی بخواطر درسام ناراحتی معده پیدا کردم هر روز باید یه مشت قرص بخورم🥲تو با خودت اینجوری نکن و بدون،بدونه درس هم میتونی ادم‌موفقی باشی

ترس چیو داری؟؟نهایت درس خوندن چیه؟من با ارشد هوش مصنوعی این همه سال درس خوندن اومدم بهت بکم تهش هیچی نیست فقط کارمندیه با حقوق قانون کار بعد این همه سال راهمو عوض کردم رفتم دنبال مهارت و هنری که عاشقشم

هزینه ی پدر مادر برای تحصیل تو جز وظایف پدر و مادریشون بوده که به هرحال برات انجامش میدادن 

معاون و مدیرم که خرج تورو نمیده به اونا چه ربطی داره دورت بگردم برای خوده خودت زندگی کن هر نمره و رتبه ای بیاری به هیچکس ربط نداره فقط و فقط به تو ربط داره

شخصیت تو هیچ ارتباطی با نمره و رتبت نداره 

چرا حتما باید اول بشی ؟ فکر میکنی فقط نفر اول مدرسه موفقه ؟ یعنی اگه مثلا نفر سوم بشی دیگه به چشم پدر و مادرت شکست خورده ای ؟ 😐😐😐😐

بریز دور این فکر ها رو دختر خوب . شما فقط تمرکز کن روی درس خوندن خودت ، روی مسلط شدن به مباحث و خوب یاد گرفتن . بقیش رو هم بسپار به خدا . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ترس چیو داری؟؟نهایت درس خوندن چیه؟من با ارشد هوش مصنوعی این همه سال درس خوندن اومدم بهت بکم تهش هیچی ...

من ترس اینت دارم که شرمنده پدر مادرم بشم عذاب وجدان دارم ترس اینو دارم که خالم بپرسه شاگرد چندم شدی منم از ترس جرات نکنم حرف بزنم ترس اینو که تو اینده یک نفر بهم میگه مدرکت چیه بگم سیکل یا دیپلم اینا داره نابودم میکنه

من ترس اینت دارم که شرمنده پدر مادرم بشم عذاب وجدان دارم ترس اینو دارم که خالم بپرسه شاگرد چندم شدی ...

به خالت چه ارتباطی داره عزیزم نباید نظر دیگران برات مهم باشه انقدر دنبال تایید اطرافیانت نباش تو خودت خودتو تایید کنی کافیه رها شو ازاد باش بگو دیگ میخوام برای خودم زندگی کنم هرکاری دلت میخواد بکن چرا خودتو اسیر کردی درس خوندن خیلی خوبه ولی نه اینکه ارامشتو ازت بگیره

دیپلمه الان خیلی پولدار تر از منه ک فوق لیسانس دارم واقعا دارم با چشمام میبینم نصف من درس نخوندن و چه ثروتی دارن

همین دیگه چجوری به نمره بقیه فکر نکنم

ببین تو باید یه هدف برای خودت و زندگیت داشته باشی ، یه راه برای آینده زندگیت ، یه چیزی که خودت واقعا دوسش داشته باشی نه که به خاطر کلاس و حرف مردم بری دنبالش . بعد که راهت رو انتخاب کردی مثلا فلان رشته ، تمرکز کن روی همون ، دائم به خودت یادآوری کن که هدفت فلان رشته هست و علاقت بهت انگیزه میده ، هیچ رشته ای هم نیست که فقط یه نفر ظرفیت داشته باشه و به خاطرش مجبور باشی نفر اول باشی . همین که بتونی واردش بشی ، کارت رو خوب یاد بگیری و بهش مسلط باشی کافیه و یه آدم موفقی ، دیگه اصلا مهم نیست که بقیه چیکار میکنن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم