2777
2789
ما تیر ماه مدل ۹۳ تمیز بدون رنگ شدگی همه مصرفی ها تازه تعویض تایر و باتری و.... نو نو مانیتور وکروز ...

میگه ۹۸هس اون که بهتره

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بهترهولی اگر خیلی اسیب دیدگی داشته باشه چی؟ تعویض گلگیرش و سقفش و کاپوتش؟

میگه پس نه نخره ، ماشین بهتر می‌تونه بخری 

ساینا و کویک ایرادی ندارن فقط یه کم شتابشون کمه یا یه کم صدای موتور شون داخل اتاق میاد باید ببینی مهمه برات یا نه 

میگه پس نه نخره ، ماشین بهتر می‌تونه بخری ساینا و کویک ایرادی ندارن فقط یه کم شتابشون کمه یا یه کم ص ...

نه مهم نیست

من تازه گواهینامه گرفتم

فقط میخوام یه چیزی باشه که باهاش تمرین کنم دستم راه بیفته بعدم باهاش تو شهر فقط تا دانشگاه برم همین

حداکثر چند کیلومتر رفته باشه خوبه؟

بستگی ب سال ساختش داره

مثلا ماشین من ۱۴۰۰ هس 

۳۰ هزار کیلومتر رفته

یعنی زیاد راه نرفته 

بهتره ببری کارشناسی هر ماشینی پسندیدی اونجا قشنگ راهنمایی ات میکنن

نه مهم نیستمن تازه گواهینامه گرفتمفقط میخوام یه چیزی باشه که باهاش تمرین کنم دستم راه بیفته بعدم باه ...

اهان پس الان قضیه فرق کرد

کوییک بخر بلا شک

چون ۲۰۶ قطعاتش گرونه

خوب برا ما همه چیزش نو کار کردش فوق العاده پایین ما تیر ماه گرفتیم بعدم این کاپوت تعویض کاپوت تعویض ...

مبارکتون باشه گلم....درسته کاپوتش تعویضه...منم گفتم یه جی دیگه بخره

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
من که نگفتم برو ۹۳بخر 😐منظورم اینه با اینکه برا ۹۳ولی بهتر از ساینا و تیبا وکویک سوارشدم که میگم

خب قطعا ۲۰۶ sd وقتی تمیز و سالم باشه از کوییک و ساینا خیلی بهتره

ولی موضوع اینه که تو این قیمتی که میخوام هزینه کنم سالم و درست درمونش پیدا نمیشه