2777
2789
عنوان

از مامانم متنفرم😭😭😭😭😭

163 بازدید | 12 پست

خسته شدم دیگ اصلننن احترام حالیش نمیشه

همش اخم میکنه

وقتب مهمون داریم جلو اونا زایم میکنه

هولم میده 

نیشگون میگیره ازم جرات ندارم از دستش ی لبخندم بزنم حتی

دیگه نمیتونم بچع ام نیستم ۱۹ سالمه😭😭😭

روانیم خودم کلن بدتر روانیم کرده

پیش بقیه از بس گفته کار بلد نیست دخترم هیچکاری نمیکنه همش میشینه و میخابه هرکی بهم زنگ میزنه تاکید میکنم هرکی   زنگ‌میزنه میگ چرادرست رفتار نمیکنیو فلان

به همه میگ غذا درست نمیکنم درحالی ک بخدا هر روز ب التماس میگم میخام غذا درست کنم سرم داد میزنه

اگه ی چیزیو بخاد ویلحظه دیر پیداش کنم سرم جیغ و داد میزنه 

پیش نامزدم ابرومو برده از بس هولم میده از بس نفرینم میکنه و ... بخاطر اینک اگ ی چیزیو بخاد ۱ ثانیه دیر پیدا کنم اینطوری میکنه

دیگه خسته شدم خیلی حالم بده نمیتونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا؟ازدواج‌ک‌کردم چون الان نامزدم

نه ازدواج نکن

چون دختری که توی خونه پدری باهاش خوب رفتار نشه و عزت نداشته باشه شوهر و خانواده شوهر هم بهش احترام نمیذاره

عقدی؟ یا قبل عقد؟

توکل به خدا🌿
نه ازدواج نکنچون دختری که توی خونه پدری باهاش خوب رفتار نشه و عزت نداشته باشه شوهر و خانواده شوهر هم ...

قبل عقدم

وای مخم داره سوت میکشه ۱سال ونیم باهاش رل بودم 

همه چیو تحمل کردم ک بهم برسیم 🙂

۱۹ سالمه نمیدونم چ کنم

سنت هنوز خیلی کمه

پیش روانشناس برای مشاوره قبل از ازدواج رفتین؟

چه عجله‌ای داری بخدا توی ازدواج چیزی نیستا

مگر اینکه نامزدت خیلیییی خیییییلی خوب باشه

توکل به خدا🌿
سنت هنوز خیلی کمهپیش روانشناس برای مشاوره قبل از ازدواج رفتین؟چه عجله‌ای داری بخدا توی ازدواج چیزی ن ...

ن هنوز نرفتیم ولی میگم هروقت شد بریم

نامزدم خوبه   ولی متاسفانه من ادم حساسیم اونم روابط اجتماعی بازی داره با جنس مخالفش راحته 

ادم مهربونیه هروقت دعوا کنیم حتی اگ‌تقصیر منم باشه اون‌هرکاری‌کرده نمیزار بیشتر از ۲ ساعت طول بکشه قهرمون

محبت و اینام میکنه 

نمیدونم‌چ‌کنم درکل بخام در نظر بگیرم پسر خوبیه 

ولی خودم راستش روح و روانم داغونه خیلی ادم عصبی ! بداخلاقیم روابطم با اطرافیانم خوب نی

خانوادم ب هیچ وج من الوجوع نمیزارن ک مستقل شم 

مثلن برم تکنسین داروخانه شم

یا برم ی چی یاد بگیرم

ولی دانشگارو میرم  

وضع مالیمونم انچنان خوب نیس ک بخام تحمل کنم ک درسم تموم شه بعدا حقوق بگیرم ک ب خاسته ها و اینام برسم

هوف