2777
2789
عنوان

زندگی سخت خوابگاهی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زمانی که من دانشجو بودم یه استاد داشتیم 35 سالش بود از 18 سالگی  تااون موقع که دکترامیگرفت داخل خوابگاه بود من همیشه میگفتم چجوری تونسته 17 سال خوابگاه زندگی کنه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
خب زیاده ، ماهی چند تومن خرج منه یک نفره

خب شهرخودتونم بودی همین خرج داشتی دیگه 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

درکت میکنم، من خوابگاهی نیستم، برای اردوها که دو بار رفتیم یه شهر دیگه و اونجا بردنمون خوابگاه، واقعا واقعا سخت بود 

البته یه مقدار بگذره راحت‌تر میشه و قلقش دستت میاد، من اینکه هم‌اتاقی‌ها هرکدوم یه ساز میزدن، تا دیروقت سر و صدا داشتن و ... خیلی اذیتم میکرد

اصلا ربطی نداره خرج و مخلرج شخصی ک ت خونه ام باشی همراهته دیگ

دقیقا

تازه دانشگاه دولتی غذاش ارزون تراز خونه در میاد