2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سوالم اینکه بنظرت افزایش قیمت بنزین توی تفریح قشر پولدار جامعه اثر میذاره؟

نه

بنزین جایگزینی نداره، شاید در کوتاه مدت یکم تاثیر بذاره اما در بلند مدت نه. 

مگه قراره چقد افزایش پیدا کنه که اینا دیگه دلشون نیاد برن دور دور! قیمت فعلی ده برابرم بشه باز اونقدری نیست که برا اونا زیاد باشه

بپرس عزیزمبلد باشم و چیزی یادم باشه میگم

بهتره اینجوری بگم.من میخوام یه تاکسی بگیرم برا بردن مسافر به وان ترکیه.احساس میکنم دارم اشتباه میکنم.چرا ؟چون علاوه بر اینکه  قیمت بنزین مصرفی من بالا میره و قیمت تور رو میبره بالا.وقتی قیمت بزنین بره بالا انقدر هزینه های مردم میره بالا که قید سفر وان رو میزنن

نهبنزین جایگزینی نداره، شاید در کوتاه مدت یکم تاثیر بذاره اما در بلند مدت نه. مگه قراره چقد افزایش پ ...

جوری که مشخصه .ماهی از ۶۰ الی ۸۰ لیتر بگذره قیمتش خیای بالا میره.از ۱۲ هزار تومن تا ۳۰ تومن قیمت میدن برا آزاد.

نهبنزین جایگزینی نداره، شاید در کوتاه مدت یکم تاثیر بذاره اما در بلند مدت نه. مگه قراره چقد افزایش پ ...

راستی من کارمند بانک بودم قبلا.نرو ارزش نداره.البته برا من دیگه نداشت.ولی خب همه اونجا ناراضین.میخوام بگم ۱۰ سال رو که رد کنی بعدش دیگا نمیکشه بدنت

بهتره اینجوری بگم.من میخوام یه تاکسی بگیرم برا بردن مسافر به وان ترکیه.احساس میکنم دارم اشتباه میکنم ...

شاید مسافرات کمتر بشه. ولی  اینم در نظر بگیر که بازم ترکیه بعد از ارمنستان ارزون ترین جا برا مسافرته و ملت برای چشم و هم چشمیم که شده میرن. 

اتفاقا مسافر وان بیشتر میشه

مردم جاهای دیگه نمیتونن برن

همین شهر وان بعنوان سفر خارجی براشون میمونه.

اما الانش هم مسافرا بندرت با تاکسی میرن تا وان

چون خیلی گرونتر میشه 

ون خیلی ارزونتر هست

اونجوری نیست که هی برات مسافر بیفته

من ۱۵ ساله وان میرم و تا حالا تاکسی نگرفتم

اتفاقا مسافر وان بیشتر میشهمردم جاهای دیگه نمیتونن برنهمین شهر وان بعنوان سفر خارجی براشون میمونه.ام ...

ببینین من خودم اهل خوی هستم.الان مرز رازی در واقع برا شهر ماست که بیشترین مسافر زمینی از اونجا رد میشن.ملتم که اکثرا با تور میرن.خب منی که تاکسی دارم در واقع مسافر تور رو از خوی میرم تا جلوی هتلش توی وان.بله یه عده هم مثل شما هستن که مستقل میرن.ولی حتی منم اولیت بار با تاکسی رفتم.

اتفاقا مسافر وان بیشتر میشهمردم جاهای دیگه نمیتونن برنهمین شهر وان بعنوان سفر خارجی براشون میمونه.ام ...

ون نفری ۳۵۰ هستش تاکسی ۵۰۰.۱۵۰ فک نکنم برا کسی که میره وان انقدر مهم باشه

ببینین من خودم اهل خوی هستم.الان مرز رازی در واقع برا شهر ماست که بیشترین مسافر زمینی از اونجا رد می ...

شما که اهل خوی هستین هزینه بنزین و خروج ماشین رو ازتون نمیگیرن؟

۵۰۰تومن صرف میکنه برای تاکسی؟

ون مرز به وان فکر کنم الان ۴۰۰ شده؟

اخرین بار بهار رفتم

شما که اهل خوی هستین هزینه بنزین و خروج ماشین رو ازتون نمیگیرن؟۵۰۰تومن صرف میکنه برای تاکسی؟ون مرز ب ...

هزینه خروج نمیگیرن.هزینه بزنین میگیرن که همه باکشون رو بزرگ میکنن میبرن اونجا مازادشو میفروشن.۵۰۰ تومن ۴ نفر میصرفه.البته اگه برگشتم ۴ نفر بزنی که عالیه.یه فعالیتایم میکنن راننده ها

هزینه خروج نمیگیرن.هزینه بزنین میگیرن که همه باکشون رو بزرگ میکنن میبرن اونجا مازادشو میفروشن.۵۰۰ تو ...

پس رمز کارشون اینه😀

پس حتما برو توی کارش

اینستاگرام پیج بزنی و کارت رو تبلیغات کنی حتما مشتری زیاد میگیری.

۵۰۰تومن مفته در مقابل ون

پس رمز کارشون اینه😀پس حتما برو توی کارشاینستاگرام پیج بزنی و کارت رو تبلیغات کنی حتما مشتری زیاد می ...

شما پول ونم در نظر بگیر.ون الان زیر ۲/۵میلیارد نداریم.تاکسی با خطش تهش ۵۰۰ تومنه یه مدل بالاش.نه دیگه ببین بنزین گرون شه دیگه نمیصرفه ببری اون ور.البته راننده ها با خودشون توی جیبشون یه چیزایی میارن.مثلا دارو