2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیو😐من قضاتی هم دیدم یارو هول کلا مدام از این شاخه ب اون شاخه روانی میشه ادم ولی شجاعی کامل نکات از ...

میگم چند درصد تو ازمونا میزنید نردبام میتونید بزنید
قضاتی خوبه چند تا ازش دیدم تست زیاد و سخت میزنه سر کلاس یه کلاس مخصوص قلمچی هم داره

میگم چند درصد تو ازمونا میزنید نردبام میتونید بزنید قضاتی خوبه چند تا ازش دیدم تست زیاد و سخت میزنه ...

عاعا من باهاش سوالای کنکور میزنم راحت کتاب تستم نشرالگو

نردبام نزدم تا حالا 

شما سوال های کنکور ببین ی بار اصلا سخت نیس متوسط اکثرا دو سه تام سخت داره

عاعا من باهاش سوالای کنکور میزنم راحت کتاب تستم نشرالگو نردبام نزدم تا حالا شما سوال های کنکور ببین ...

شما اگه کلاس های قضاتیو ببینی متوجه میشی یه روز فقط تست کنکووره یه روز سخت تر از کنکور
من خودم با یحیوی هم دیدم به 50 میرسیدم و نشر الگو رو کامل میتونم بزنم ولی این برام کافی نیست میخوام برسم به بالای70

با این اساید کلا هر کدوم چند درصد تو ازمونا میطنید فیزیک قضاتی چرا بده مگه سوال زیاد و سخت حل نمیکنه

شیمی ۷۰ درصد زیست ۶۰.۵۰ درصد

فیزیک اتفاقا چون سخت میگیره دو دلم باید حتما سطح فیزیک بالا باشه تا با قضاتی بفهمی

سوالایی که حل میکنه خیلی سختن

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

شیمی ۷۰ درصد زیست ۶۰.۵۰ درصدفیزیک اتفاقا چون سخت میگیره دو دلم باید حتما سطح فیزیک بالا باشه تا با ق ...

شیمی 70 و زیست 60 درصد فقط با زدن تست های تکلیفش یا خودت بازم تست میزنی
فیزیک رو باید با تست سخت زئ دیگه 

شیمی 70 و زیست 60 درصد فقط با زدن تست های تکلیفش یا خودت بازم تست میزنی فیزیک رو باید با تست سخت زئ ...

فقط تست تکلیفاشو میزنم

الانم ۶ جلسه از تکلیفشو نرسیدم حل کنم موندم چیکار کنم عقب موندم🥲

اصلا به قدری خوب درس میدن که هر تستی بزارن جلوت حل میکنی

فیزیک قلعه شاخانی هم خوبه

ببین علاوه بر درس دادن لحن بیان هم خیلی تاثیر داره متاسفانه قضاتی یکم لحن بیان تدریسش خوب نیست

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

فقط تست تکلیفاشو میزنمالانم ۶ جلسه از تکلیفشو نرسیدم حل کنم موندم چیکار کنم عقب موندم🥲اصلا به قدری ...

شیمی و یست که عالیه
فیزیک قضاتی هم اتفاقا ازلحنش خوشم میاد یهه حالت دوستانه ای داره شوخیاش مشکلی ندارم
فقط یه چیزی به نظرت میرسم همه درسامو کلاس بردارم و تکلیفاشونم حل کنم
خودت به جز مدرسه چقد درس میخونی

شیمی و یست که عالیه فیزیک قضاتی هم اتفاقا ازلحنش خوشم میاد یهه حالت دوستانه ای داره شوخیاش مشکلی ندا ...

من پشت کنکوریم عزیزم

ساعت مطالعم تا اوایل آذر ۹.۱۰ ساعت میشد ولی الان یکم کم شده ساعت مطالعم به ۶. ۷ ساعت کشیده شده متاسفانه

نه منظورم شوخیاش نیست منظورم اینه سخت میفهمونه بهت حالا اگه باهاش ارتباط میگیری بردار حتما

زیست و شیمی هم که عالیه حتما با همینا پیش برو صد در صد قبولی