2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان کی دیگه با ازدوج سنتی کیس ایده آل تور میکنه ؟

نگو ک امیدی نداشته باشم😐؟ پس چطور اشنا بشم ایده بدین

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
خوش شانسی حتما به پوله؟ بنظر من که اگر پولش از پارو بالا بره ولی تو باهاش حس خوب نداشته باشی یک ریال ...

پول اخلاق احترام ب خانواده دختر .پرستیدن دختر و خانواده ش 

آزادی و....

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

خوش شانسی حتما به پوله؟ بنظر من که اگر پولش از پارو بالا بره ولی تو باهاش حس خوب نداشته باشی یک ریال ...

درسته من همسرم پول زیادی نداره متوسطیم ولی واقعا حالم باهاش خوبه هر روز شکر میکنم که همچین آدمی رو خدا سر راهم گذاشته

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلیا دیدمسنتی صرفا اون سنتی قدیمی نیست که بدون نظر واشنایی باهم عقد کنن رفت امد میکنن اشنا میشن و ا ...

ببین بازم چون طرف قصدش کاملا ازدواجه و خیلی سعی میکنه خرش از پل بگذره احتمالش زیاده چیزی از خودش نشون بده که واقعی نیست و من چنین چیزی رو تو ازدواج دوستام دیدم نمیگم موفق نیست ولی کمه

چه جوری موفق شدی

زن ستون خونست نقش اصلی رو داره مردا تنها موجوداتین ک راحت گول میخورن با چرم زبونی نازو عشوه حرف بزنی سرشون گول بمالی  

میشی کل زندگیشون دورت میگردن

💪❤️‍🔥

همین که طرف اخلاقس خوب باشه خانواده دار باشه پولدار باشه خسیس نباشه😁🤌🏼

خب اینجوری دستم بازه😁

خودم ، خواهرم ، و خواهر همسرم 

خودم پولدار نیستیم ولی قد یک زندگی معمولی خوبیم 

خواهر و خواهر شوهرم پولدار هستن .

هردو هم سنتی ازدواج کردن😁فقط من زیر آبی رفتم 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.