2777
2789
عنوان

فکر کنم دختر قشنگم داره پر پر میشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7255 بازدید | 187 پست

به امام رضا متوسل شو

ان‌شاءالله دخترتو سالم میگیری تو‌ بغلت میری زیارت

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

از دیروز ی لحظه چشمامو روهم نذاشتم 😔 درد و مریضی نبود ک من تو بارداری نکشماز وقتی باردار شدم تاحالا ...

آرامشت به جنینت منتقل میشه. اگر از دکترت مطمئنی دستوراتت انجام بده و توکل کن به خدا..... خدا بزرگه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بیمارستان خوب دستگاه خوب بچه از،۲۴ هفتگی میتونن نگه دارن 

خودت یه روحیه قوی و عالی میخوای 

از،الان روحیه ت رو نباز 

خدا بزرگه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

برات دوتا آیت الکرسی میخونم 

هرچی شد خبر بده🥺

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
از دیروز ی لحظه چشمامو روهم نذاشتم 😔 درد و مریضی نبود ک من تو بارداری نکشماز وقتی باردار شدم تاحالا ...

خب قربونت برم بچه ای که اونهمه استرس سرش کشیدی سالم به دنیا میاد ،؟؟؟؟؟؟؟ اروم باش خدا بزرگه 

امروزو زندگی کن😜
حرف دکتر مهم نیست اگه به حرف دکتر بود من الان نبودم

شمام ک قشنگ نمیخونی متنو....دارم میگم گفت استثنا وجود داره!

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
الان ارامشتو حفظ کن یه چیزیم نذر بچت کن گریه کردنت قطعا بهش و ب خودت اسیب نیزنهایشالا درست میشه بهمو ...

مرسی دورت بگردم فعلا خوبم ♥️♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
به امام رضا متوسل شوان‌شاءالله دخترتو سالم میگیری تو‌ بغلت میری زیارت

به امید خدا عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40