2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم ازتون 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 35 پست
نمیدونی چه بلایی سرم آورده آرزوی ۱۶ سال براش زحمت کشیدم داخل یه روز ازم گرفت تازه با افتخار گفت ازت ...

هرچی تو هم همین کارو کن ولی دیگ پخش کردن عکس درست نیست خودت تو دردسر میفتی پات دادگاه هم باز میشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اخه مثلا عکسش اینجا باشه طرف نابوده مگه ؟اینجا مگه کجاست جای آدمای خلاف و دور از جون خراب ؟ یه حرفی ...

نه میخواستم یه متن بنویسم زیرش بعد عکس رو هم بزارم 

که اون متن و عکسش داخل گوگل باشه با خاک یکسان میشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی تو هم همین کارو کن ولی دیگ پخش کردن عکس درست نیست خودت تو دردسر میفتی پات دادگاه هم باز میشه

نمیدونم چکارش کنم فقط دوست دارم ذره ذره نابودش کنم 

هیچی به ذهن ام نمیرسه دوسال هست داره به این رفتارش ادامه میده دیگه خسته شدم من همش سکوت میکنم چیزی نمیگم ولی دیگه صبرم تموم شده

نمیدونم چکارش کنم فقط دوست دارم ذره ذره نابودش کنم هیچی به ذهن ام نمیرسه دوسال هست داره به این رفتار ...

منم ادم به این نفهمی دیدم ولی اینطوری فایده نداره 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

مگه اون شخص نی نی سایت عضویت داره ؟اگه نداره از وجود نی نی سایت باخبره ؟چرا دنبال دردسری میتونه شکای ...

آرزوی ۱۶ سال براش زحمت کشیدم داخل یه روز ازم گرفت تازه با افتخار گفت ازت میگیرمش 

بعد آبروم داخل کل خیابون برده دیگه هیچ کسی بهم اهمیت نمیده 

مسخره ام میکنه و تیکه بهم میندازه سرم داد میزنه 

دیگه خسته شدم تا کی سکوت 

نمیدونم چکارش کنم فقط دوست دارم ذره ذره نابودش کنم هیچی به ذهن ام نمیرسه دوسال هست داره به این رفتار ...

چرا باهاش قطع ارتباط نمیکنی ؟؟؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خوب تو بگو چکارش کنم ؟افسرده شدم همش گریه میکنم دیگه الان ام با گریه دارم تایپ میکنم

چکارته کیه 

چرا باهاش قطع ارتباط نمیکنی ؟؟؟

یه خانم هست که فامیل ام نیست 

فقط دوسال هست که مجبور بودم ببینمش 

و الان میدونم دوسال دیگه هم در خدمت هم هستیم 

واقعا ۴ سال فقط سکوت کنم اونم هر غلطی میخواد بکنه 

فامیل نیست یه خانم هست که ۲۳ سالشه کار ام هم پیشش گیره ولی برام مهم نیست بزار گند بزنه بهش فقط دوست ...

چی بگم 🙄

یه خانم هست که فامیل ام نیست فقط دوسال هست که مجبور بودم ببینمش و الان میدونم دوسال دیگه هم در خدمت ...

یعنی چی چطور مجبوری وقتی یکی باعث آزارته بذارش کنار دلیلت چیه میگی دو سال باید تحملش کنی هم کلاسی هست ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اره عزیزم اگه از پلیس فتا پیگیر بشه شمارتو گیر میاره میفهمه کی بودی

از اون آدما هست تا آخر پیگیری میکنه ول نمیکنه 

پس باید به فکر دیگه باشم برای نابودش کردن ممنون ❤