یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من مادربزرگ و پدر بزرگ من با اینکه سی چهل سال میگذره ولی انقددد عاشق همن از هم یروز نمیتونن دور بمونن
مامان بزرگم همیشع میگ شوهر منو بگید بیاد😂😂
کلا بستگی به ادمش داره
دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: " اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂
ولی خیلی دوس دارم منم با همسرم همینشکلی باشیم که امیدوارم بشه چون واقعا دوس داریم همو🥲🎀
دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: " اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂
ولی خیلی دوس دارم منم با همسرم همینشکلی باشیم که امیدوارم بشه چون واقعا دوس داریم همو🥲🎀
طرف خیانتم کنه عاشقش میشه؟ 😂 دمشون کرم . دعا نویسشونو بدن به من
من نگفتم یکی که خیانت می کنه طرفش عاشقشه ودوسش داره منظورم این بود که همیشه بین زوج ها خیانت ام هست عشق ام هست دعوام هست اینا رو تویه زوج منظورم نبود بد گرفتی
اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام