2777
2789

ایرانی ها تا گند چیزی رو درنیارن ول نمیکنند همه خونه هاشون مثل هم میشه 

چند سال گیر داده بودن به مبل چستر بعد یکمدت همه خونه هلشون شد طوسی 

الانم چند ساله گیر دادن به مبل فرانسوی 

چند وقته پیش رفتم شهرستان شوهرم خونه هر تازه عروسی رفتم مبلش فرانسوی بود تو اینجا هم چند ساله همه دارن مبل فرانسوی میخرن 

کمی تنوع و داشته باشین بازار پر کارهای جدید و خوشگل تر از فرانسوی هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولا اینکه اگه پولشو داری ی مبل در حد ٥٠.٦٠ بخری عوض کن

اگه کمتر میخای هزینه کنی رنگ پارچه و چوبشو بده عوض کنن

اگرم همینو دوسداری فقط از نظر خودت یکم تغییر رنگ داده و اینا از تو برنامه دیوار ببین تو شهرتون مبل شور هست هستن کسایی میان با دستگاه تو خونه مبل و تمیز میکنن و میرن

مثلا چه مدلی؟؟

کلی مدل تو بازار هست من دلاوران و یافت و آباد رفتم برای هر سلیقه و سبکی کلی مدل بود 

مثلا من خودم مدرن و ساده میپسندم کار مینیمال خوشم اومد کرم شیری بود اما خوب در نهایت بک سبکی به اسم کیوت که بیشتر فرم نداره کارهاش پارچه ها حالت فانتزی داره خریدم 

باز برای اونکه کلاسیک میپسنده یک کار الماسی دیدم خیلی خوشگل بود خیلی خاص بود یعنی نه تو نی نی سایت تا حالا دیذم کسی از اون مدل عکس بزاره نه تو خونه هایی که رفتم دیدم کسی این سبک بخره 

برادرم خیلی خوشش اومده بود سبک الماسی رو 

اما من چون کلاسیک نمیزارم تو خونم دیگه نخریدم 

اصلا ده ها مدل مبل شیک و عالی برای هر سبکی تو بازار هست فقط باید بگردین

کلی مدل تو بازار هست من دلاوران و یافت و آباد رفتم برای هر سلیقه و سبکی کلی مدل بود مثلا من خودم مدر ...

درسته 

تا چیز یه چیزی و در نیارن 

ولش نمیکنن 😂💔

ولی سبک قشنگیه متاسفانه دارن خزش میکنن 

مدلایی که گفتی و سرچ زدم به چیز خوبی نرسیدم نمیدونم اسم مدل و گفتین یا ن منظورتون حالتش بوده 

درسته تا چیز یه چیزی و در نیارن ولش نمیکنن 😂💔ولی سبک قشنگیه متاسفانه دارن خزش میکنن مدلایی که گفتی ...

نه اسم مدل رو بلد نیستم همینجوری تو نمایشگاهها رو هر مدل مبلشون یک اسمی میزارن خودم هم عکس نگرفتم ازش اتفاقا الان سرچ کردم یک چیز دیگه آورد حالا شبیه شو پیدا کردم 

البته این مدل دقیق نبود اما شبیه این مدل بود اونجا گفتن الماسی 

اخه تراش های مثل الماس خورده بود رو کل پایه ها 

اما من کلا تو سبک کلاسیک نیستم برای همین حتی عکس هم ننداختم

من خودم این مدل مینیمال کرم رو میخواستم بخرم برادرم نزاشت گفت خونه ات همیشه ساده بوده بیا کمی رنگی بگیر بعد گفت سبکهای کیوت جدیدتره دیرتر از مد میافته 

نه اسم مدل رو بلد نیستم همینجوری تو نمایشگاهها رو هر مدل مبلشون یک اسمی میزارن خودم هم عکس نگرفتم از ...

مبلی که خودت پسندیدی و بیشتر دوست داشتم 

کلا به نظرم هر چی ساده تر باشه بهتره 

مبلی که خودت پسندیدی و بیشتر دوست داشتم کلا به نظرم هر چی ساده تر باشه بهتره

اره واقعا قشنگه اخه چشمم موند توی همون مبل خودم 

من قرار بود یک دست مبل هشت نفره با یک نهارخوری ده نفره بردارم بعد برای جلو تی وی یک ال از اینها که قسمت لم داره ولو بشی اسمش الان یادم رفته از اونا هم بردارم 

برادرم گفت تو همیشه خونه ات ساده بوده الان یک سبک متفاوت که جایی هم نبوده بخر بعد برای ال که میخوای بخری همین شیری و رنگ چوب بگیر 

مبلها رو خریدیم. اوردیم خونه جوری فضای سالن رو گرفت دیگه جایی برای اون ال نموند دیگه اونو سفارشش رو کنسل کردیم 

مبلهای خودم هم بامزه است هر کی میاد خونمون میگه چقدر خاص هست تا خالا جایی مدلش رو ندیدیم اما خوب من دلم اون مدل مبل مینیمال شیری رو میخواست 

اره واقعا قشنگه اخه چشمم موند توی همون مبل خودم من قرار بود یک دست مبل هشت نفره با یک نهارخوری ده نف ...

وقتی همه میپسندن یعنی خیلی خاص و قشنگه دیگه 

ولی این مدلی که گذاشتی و من زیاد دیدم اما در کل قشنگ بود

اون مبل جلو تی وی هم که گفتی بیشتر واسه اونایی خوبه که یا اتاق تی وی دارن 

یاام یه حالت ال طور دارن تو پذیرایی و خونه هم بزرگه 

وگرنه اگر یه تیکه باشه حتی اگه خونه بزرگ باشه به نظرم جالب نمیشه انگار یه چیزی اضافیه