2777
2789
دونفر آدم درونگرا فاجعه اس نه حرفی نه احساسی خیلی زندگی سردی میشه

ما دوتامون درونگراییم 

بیا ببین وقتی تنهاییم چی میشه 

یعنی دیوونه بازی نیست که نکنیم 

شاید هیچکس باورش نشه که ما دوتا در تنهایی همون آدمای آروم تو جمعیم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ما دوتامون درونگراییم بیا ببین وقتی تنهاییم چی میشه یعنی دیوونه بازی نیست که نکنیم شاید هیچکس باورش ...

چند نفر درونگرا دیدم خیلی یخ بودن حسی خوبی نگرفتم 

شاید واسه کسی که دوسش داشته باشن فرق کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند نفر درونگرا دیدم خیلی یخ بودن حسی خوبی نگرفتم شاید واسه کسی که دوسش داشته باشن فرق کنه

درون‌گراها فقط با بعضیا خوبن و اگه ب آدمی حس امنیت داشته باشن باهاش صمیمی میشن 

یخ و بی احساس نیستن 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
دونفر آدم درونگرا فاجعه اس نه حرفی نه احساسی خیلی زندگی سردی میشه

درونگرا بودن به نعنی بی احساس بودن نیست که

تفاوت شخصیت هم خیلی جاها اذیت کننده اس تفریحی که یکی دوست داره برای اون یکی عذاب اوره علایق متفاوت به نظرم خیلی سختتزه