2777
2789
عنوان

برادر شوهرم داره زن میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 68 پست
والا مادرشوهر من ازمادرم بیشتربهم محبت میکنه خواهر ندارم باجاری مقایسه کنم

والا جاری منم اون بی احترانیای که خواهرام بهم کردن هیچ وقت بهم نکرد

مادرشوهرم بیشتر از مادرم هوام و داره

مادرم فقط خودش و پسراش دوست داره

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونا مذهبین شما باید رعایت کنی؟ بخاطر هیچکسی اعتقاد خودتو تغییر نده فردا میگن جاریت خوشش نمیاد فلان کارو نکن جاریت خوشش نمیاد اونجور نکن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
والا جاری منم اون بی احترانیای که خواهرام بهم کردن هیچ وقت بهم نکردمادرشوهرم بیشتر از مادرم هوام و د ...

من خواهر ندارم ولی مادر شوهرم برامون هیچی کم نمیزاره تاجایی دستش برسه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
والا مادرشوهر من ازمادرم بیشتربهم محبت میکنه خواهر ندارم باجاری مقایسه کنم

به نظر من تو که خوب باشی مادر شوهر و جاری و خواهرشوهر همه خوبن

مهم خودتی

الحمدالله من با اقوام شوهرم خیلی خوبه رابطمون

به نظر من تو که خوب باشی مادر شوهر و جاری و خواهرشوهر همه خوبنمهم خودتیالحمدالله من با اقوام شوهرم خ ...

منم خوبم کاری ندارم بهشون تازه اونا هوامو دارن 

نیازی نیس داشته باشی همین ک حس کنی کافیعمنم ندارم

دوتا جاری دارم یکیشون خدای خوبه یکیشون یکم خرده شیشه داره ولی کاری بمن نداره منومیبینه خوبه ولی با مادرشوهرم اینا یکم سری جریانی مشکل داره

خودشون گفتن بیامن گفتم نمیام طول می‌کشه آماده شم و این بهونه ها پدر شوهرم گفت نه بیا تا ما بریم وسیل ...

قدرشونو بدون. خانواده شوهر من ، منو آدم حساب نمیکنن. درصورتی که من همه کار براشون کردم. اونجا هم رفتی، اصلا نظر نده هیچی نگو حتی اگه نظرتو پرسیدن، هیچی نگو. انگار رفتی عید دیدنی خونه یه فامیل دور. 

اونا مذهبین شما باید رعایت کنی؟ بخاطر هیچکسی اعتقاد خودتو تغییر نده فردا میگن جاریت خوشش نمیاد فلان ...

تا است حد که نه

فقط گفتم امروز یکم باب دلشون باشم نگن حالمونو گرفت و فلان

وگرنه عقاید بقیه به من چه

قدرشونو بدون. خانواده شوهر من ، منو آدم حساب نمیکنن. درصورتی که من همه کار براشون کردم. اونجا هم رفت ...

برعکس خانواده شوهرمن پررجمعیت توقع دارن عین دختراشون کمک بدیم یا با ما هرجور بخوان رفتار کنن 

ولی ما همش خودمو نو عقب میکشیم با جاری مارو سیو گروه میکنن لف میدیم یا تو تصمیم گیری ها میریم عقب ترجیح میدم باهامون کاری نداشته باشن چون تشخیص نمیدن حریم خصوصی رو

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید