2777
2789

خونه اون یکی که راهش دوره که کلا نرفتیم اصلا نمی‌دونیم چه شکلیه

خونه اینا هم که نزدیکن مثلا ممکنه سالی یکبار بریم

عروس هامون هم هیچوقت نشده مثلا پدر و مادرمو دعوت کنن بگن امشب بیاین اینجا 

اکثرا هم آزمون طلبکارن

مثلا بچمو فلان جور سلامشو نگرفت 

سرد بود 

به بچه اون یکی بیشتر محل داد به بچه من نه 

چرا عروسا اینجوری شدن😐

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵
بگو چرا مادرشوهرا اینجورین

چطوری 

مادر شوهر خودم خیلی بدجنس بود 

ولی مامانم خیلی ساده هست.

حتی گاهی من عصبانی میشم میگه بیخیال این چیزا مهم نیست

و جانبداری عروسو میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور تا به حال خونشونو ندیدین برید سر بزنید 

هر روز که قرار نیست برین حداقل ی بار تو هر فصل برید

من دیدم کسایی که روابط عالی دارن هم حتی همون یک بار نهایت دو بار تو هر فصل فرصت میشه میرن خونه بچه شون

یعننی از ۳۶۵ روز سال ۶_۵ روز بری خونه بچه ت زیاده ؟

البته‌ اونا با دعوت میرن ولی حالا که شما رو دعوت نمیکنن شما خودتون برین خب انقد دور شدین خودتونم اونا هم عادت میکنن

اینو🦊دوسش دارم زیاد استفاده میکنم :) ناشناس👇https://abzarek.ir/service-p/msg/2012698

عروس خوب داریم عروس بد هم داریم

نمیشه بگی همه ی عروسا اینجوری شدن

بستگی به تربیت خانواده داره یکی هست پسرش رو لوس و وابسته بار میاره یکی دیگه مرد و متعهد

به نظر من پسرهایی که خیلی وابسته تربیت میشن و همه چیز بهشون میدی بعدا خانواده رو ترک میکنند و انگار زن ندیده و هول هستن اونایی که کمتر براشون میکنی خانواده دوست تر و متعادل هستن.احساس مسئولیت بیشتری در قبال خانواده دارن

چطور تا به حال خونشونو ندیدین برید سر بزنید هر روز که قرار نیست برین حداقل ی بار تو هر فصل بریدمن دی ...

والا تا حالا نگفتن بیاین که ما بخوایم بریم

اونجا هم راه دوره نمی‌تونیم بریم یه ساعتها برگردیم که باید بریم شب‌بمونیم 

چون مادر خودتونه اینطوری فکر میکنی عزیزم

وا چه ربطی داره مگه من بچم که چون مادر خودمه اینجوری فکر کنم

مامان من کلا خیلی متین و مودب و آرومه 

و همیشه اعتقادش این بوده که عزت به عروس عزت به‌پسر خود آدمه و ابدا نمی‌ذاره من هم بدی کنم. یا مثلاً کاری با داداشام داره به خانوماشون زنگ‌میزنه میگه بعد با خودشون صحبت میکنه

ولی مادر شوهر خودم انواع اقسام دروغو به شوهرم می‌گفت که منو از چشمش بندازه و حتی جواب سلامم و نمیگرفت

عروس خوب داریم عروس بد هم داریمنمیشه بگی همه ی عروسا اینجوری شدنبستگی به تربیت خانواده داره یکی هست ...

آره موافقم

ولی ذات هم تاثیر داره 

یه ذات بد رو هرکاری کنی تهش همونه که هست.

ماهم تقریبا مثل شماهستیم.خونه برادرها نمی ریم.اینم بگم اول تقصیرخوده برادرهایمان است نه عروسا.چون همه شون مثل هم هستن پس میشه گفت تقصیر ازبرادرها هست.بس عقده ای وندیدبدیدهستن.ماخاهرا شهرعریب هستیم وقتی میریم شهرخودمون دریغ ازیه دعوت.بااینکه ماخاهرها ادمهایی بی ادعا هستیم

مادرمون یکساله به رحمت خدا رفته.ماشهرغریب.زن برادرم  طبقه بالا خونه مادرم زندگی میکندهروقت میریم شهرمون تابریم قبرمادرمون.زن برادرم باهامون دعوا وکشمکش.که باز پیداتون شد.ماغذا میپزیم بهش میدیم بچه هاش رادوست داریم.حرفاش رابدل نمی گیریم تاراهمون بریده نشه.ولی اوبا ما تندی وبی احترامی شدیدمیکند.برادرم هم ازترسش پشتش است.ماهمیشه با استرس واظطراب میریم.غم مرگ مادر و بداخلاقی ها ی این....

وا چه ربطی داره مگه من بچم که چون مادر خودمه اینجوری فکر کنممامان من کلا خیلی متین و مودب و آرومه و ...

دقیقا مادرت مثل مادر خودمه اینجور آدما ضربه میخورن از عروس وپسر و حتی داماد اما یه چیز خیلی مهم دارن که امثال مادرشوهر من و شما ندارن.اون هم آرامشه مامانم میگه عروس نیاد دعوت هم  نکنه همین که چیزی بهش نمیگم که بخواد سر پسرم تلافی کنه و سر خودم راحته تو زندگی کافیه برام 

هرچند بالاخره مادر ته دلش غصه رو میخوره.اما به نظرم در نهایت قوانین حاکم بر جهان جواب اینجور افراد رو میده

آره موافقمولی ذات هم تاثیر داره یه ذات بد رو هرکاری کنی تهش همونه که هست.

همون خوب و بد بودن به ذات برمیگرده

بعضی از عروسها عقده دارن و احساس کمبود و اینجوری خودشون رو تخلیه ی روانی میکنند