2777
2789
نه پیامتو دیلیت نکن ، یا دیلیت چت دو طرفه بزن یا کلا پیویشو برای خودت پاک کن جوابشو نده

دایرکت اینستاگرام رو نمیشه دو طرف دیلیت کرد بعد واقعا دل انجام دادنشو هم ندارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوتیفتو قطعا دیده ولی جواب نمیده ااین پسر دوستت نداره عزیزم

دارم کلی بهونه میارم  واسه خودم که شاید دایرکتاش شلوغه شاید خوابه هنوز نمیدونم ولی همیشه 3 اینا میخوابید 7 بیدار بود 

هفده سالته دیگه خیلی کوچولویی جدی فک کردی این اخریه ؟ انننننننقدر مرد خوب و جنتلمن هست

نه اخری نیست ولی اولیه یعنی کلا همه اولین هام با این بوده میدونی قبل از این اصلا با هیچکی نمیتونستم کنار بیام نهایتا یه هفته دیگه خیلی طول میکشید دو هفته بود و کلا خیلی ادم ارزشمندی بود برام برای اینکه واقعا خیلی تلاش کردم تا باهاش اوکی بشم و تموم کردنش به این راحتیا نیست برام 

دارم کلی بهونه میارم واسه خودم که شاید دایرکتاش شلوغه شاید خوابه هنوز نمیدونم ولی همیشه 3 اینا میخو ...

من هم سن تو که بودم همین تجربه رو داشتم ازش عبور کن واقعا آرامشت بهت برمیگرده

یکم که بگذره پسر خوشگله های خیلی بهتری سر راهت قرار میگیرن تو هم اشتباهات قبلت رو تکرار نمیکنی و ازشون درس گرفتی و میتونی رابطه ی خیلی بهتری رو تجربه کنی