2777
2789

چه تاریخی باید پولش رو پرداخت کرد؟؟ 

از طریق کدوم قسمت اپلیکیشن میتونم متوجه شم همسرم این اعتبار حساب رو خرج چه چیزی کرده؟؟ 

پیامک بانکی بعد پرداخت اعتبار حساب چه زمانی میاد؟؟ فوری میاد؟؟

منظورت خرید قسطیشه؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا دیشب هم یه خرید کردم تا اول ماه بعدی وقت دارم

همسرم میگفت تا ۵۰۰ تومن مثلا میتونی خرید کنی ولی پولش رو موعد دیگه ای بدی

میگفت هزینه ی خرید ماه قبلم که ۴۰۰ هزار تومان بود رو دادم ولی پیامک کسر شدن از حساب بانکی م از طریق شتاب، چند ساعت بعد اومد

اخه مگه ممکنه پیامک چند ساعت بعد بیاد؟؟!

چطور میتونم از طریق اپلیکیشن بفهمم این اعتبار رو خرج چه چیزی کرده و چه ساعتی پرداخت داشته؟؟

همسرم میگفت تا ۵۰۰ تومن مثلا میتونی خرید کنی ولی پولش رو موعد دیگه ای بدیمیگفت هزینه ی خرید ماه قبلم ...

والا من با کارت خودم زدم همون جا پیامک اومد برو داخل با سلام اونجا خرطد ها هستن بذار برم خودم یه نگاه کنم

همسرم میگفت تا ۵۰۰ تومن مثلا میتونی خرید کنی ولی پولش رو موعد دیگه ای بدیمیگفت هزینه ی خرید ماه قبلم ...

میری تو با سلام میری حساب من بعد سفارش ها بخوای قدبمی ها رو ببینی قسمت بسته شده رو میزنی هر چی خرید کردی میاد