2777
2789

چقدررر فالگیر راست میگه؟؟؟؟من از یکی گفتم گفت ازدواج داری باهاش یه وعده دیگه بنظرتون چقدررر ممکنه درست باش حرفش؟اینم بگم مشخصاتشو درست گفت ،

گفت وضع مالیش خوبه،

چهرشوگفت 

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این یارو پول نگرف گفت دعام کن....

دیگه بدتر

اصلا یه گوشت در یکی دروازه 

مطمئن باش چیزی بلد بود

برای خودش دعا میکرد

ذهنتو با این چیزا نه پر کن نه آزار بده 

هیچ کس از آینده غیر خدا خبر نداره

شک نکن

دیشب گرفتم 

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

راست گفت؟؟؟؟؟

فعلا اتفاق نیافتاده چون واسع دو هفته آخر دی

گفت چرا انقد گریه میکنه 

گفتم‌ رفته 

گفت احتمالا تا دو هفته اخر دی برمیگرده

کلییی حرف دیگه درباره آینده...گفت این هفته‌ خیلی خوبه برات

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

کجا گرفتی؟

تلفنی 

کارش خوبه چند باره میگیرم ۷۰ . ۸۰ درصدش راسته